μαφαλντα Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δεν είπα τίποτα,έμεινα άφωνη,ήταν και χαράματα..Τώρα που έχω πιει καφέ μπορώ να σκεφτώ πολλά που έπρεπε να πω.Βέβαια τις φώναξε και ο δίπλα και για το Σάββατο και για την ώρα και για την τρέλα που κουβαλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Πριν την ανατολή η άλλη ξεκίνησε τις δουλειές. Εσερνε έπιπλα τα χαράματα.Πήγα με την τσίμπλα στο μάτι και τι μου είπε."Κάνω γενική καθαριότητα και δεν θα προλάβω".Καλημέρα. Χιχιχι, γουελκαμ του μαι γουορλντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Χιχιχι, γουελκαμ του μαι γουορλντ! Μμ,κάθε πολυκατοικία έχει κι έναν παλαβό.Τώρα δίνει μάχη με το λάστιχο στην βεράντα. Έχω φράγκα ρε στοκάκο,από πορνεία,χασισεμπόριο και βούτες. Εσύ; Τι είναι οι βούτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 οι σαλλονικοι θα ξερουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ο γουγλης λέει περιστέρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Περιστέρια, επίθεση με ψωμί στο λάδι της χωριατικης, οταν γλυστρας και πεφτεις και τέλος μικροληστείες πορτοφολιων κλπ π.χ. - Γκροαν, αντε φάτε την υπολοιπη σαλάτα να αρχίσουμε τις βουτες. π.χ.2. - Ελα μπζηλε βρήκα σήμειο στην οδο τουρλουμπουκι κατάλληλο για βουτες. π.χ.3. - Μπαμπακο κοιτα πόσο γρήγορο κατεβαίνει αυτο το περιστέρι. - Μην τον κοιτας αυτον παιδι μου, αυτός ειναι βουτα. π.χ.4 - Πως χτυπησες έτσι ρε; - Ασε ρε, εφαγα μια βουτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Αα ξέρω την έκφραση "του βούτηξε το πορτοφόλι"αλλά το βούτες δεν το συνδύασα με αυτό.Και στην σαλάτα ε;Παπάρα το λέμε.Για το 4 παράδειγμα βουτιά είναι το σωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Νιώθω βιασμένος μετά τα χθεσινά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ποια είναι τα χθεσινά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δεν είπα τίποτα,έμεινα άφωνη,ήταν και χαράματα..Τώρα που έχω πιει καφέ μπορώ να σκεφτώ πολλά που έπρεπε να πω.Βέβαια τις φώναξε και ο δίπλα και για το Σάββατο και για την ώρα και για την τρέλα που κουβαλάει. Εργαζόμενη νοικοκυρά... πίστεψέ το, κανείς δεν θα 'θελε περισσότερο απο την ίδια να μη χρειαζόταν να κάνει κάτι τέτοιο, τέτοια ώρα Θα την καταλάβεις απόλυτα, όταν θα βρεθείς στη θέση της... κατανόηση, κατανόηση και τίποτ' άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Εργαζόμενη νοικοκυρά... πίστεψέ το, κανείς δεν θα 'θελε περισσότερο απο την ίδια να μη χρειαζόταν να κάνει κάτι τέτοιο, τέτοια ώρα Θα την καταλάβεις απόλυτα, όταν θα βρεθείς στη θέση της... κατανόηση, κατανόηση και τίποτ' άλλο μονοδρομη προφανως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 μονοδρομη προφανως Δεν το ξέρεις... εξάλλου διευκρίνησε πως δεν προλαβαίνει, οπότε θα γινόταν τότε ή το βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δεν το ξέρεις... εξάλλου διευκρίνησε πως δεν προλαβαίνει, οπότε θα γινόταν τότε ή το βράδυ. επειδη οτι λεει μια γυναικα αυτο εννοει...? + τα δικαιωματα του ενος δεν ειναι ποιο [insert what you will] απο τα δικαιωματα του αλλου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Εργαζόμενη νοικοκυρά... πίστεψέ το, κανείς δεν θα 'θελε περισσότερο απο την ίδια να μη χρειαζόταν να κάνει κάτι τέτοιο, τέτοια ώρα Θα την καταλάβεις απόλυτα, όταν θα βρεθείς στη θέση της... κατανόηση, κατανόηση και τίποτ' άλλο Δεν ισχύει.Απλά δεν ενδιαφέρεται για τους άλλους.Μπορούσε να ξεκινήσει τις δουλειές της διακριτικά.Δεν υπήρχε λόγος τα χαράματα να τραβάει κομοδίνα και καναπέδες.Περιτό να σας πω πως το μεσημέρι συνέχισε να χτυπιέται με τις καρέκλες και την ηλεκτρική. Εχω πιει ένα Βόσπορο καφέ, το βράδυ που θα πέσει ξερή θα κάνω πάρτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μαφάλντα να υποθέσω μένεις σε κάποιο νεκρικά ήσυχο μέρος/προάστιο, όπου ακόμα και το πέταγμα κουνουπιού ή το κλάσιμο πάνω από ορισμένα ντεσιμπέλ ενοχλεί ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις