Adon1s Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Απέναντι έχουνε πάρτυ Sent from my iPhone using Insomnia
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Πίστευετε οτι ενας άνθρωπος μπορεί να αντέξει μέσα του loads από 90 διαφορετικούς άνδρες?Θυμήθηκα που το είχα δει κ λέω δε παίζει,μονταζ θα ναι.
nicoc89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Απέναντι έχουνε πάρτυ Sent from my iPhone using Insomnia και εσύ πάρτη έχεις είσαι εσυ και η πάρτη σου και εγώ με την πάρτη μου ειμαι άρα έχω πάρτη Πίστευετε οτι ενας άνθρωπος μπορεί να αντέξει μέσα του loads από 90 διαφορετικούς άνδρες?Θυμήθηκα που το είχα δει κ λέω δε παίζει,μονταζ θα ναι. έχει πολλούς gay στο insomnia? γιατι αν τα γράφεις για να τα διαβάζεις εσύ και άλλος ένας στύλτο του το σε pm 4
Adon1s Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Πίστευετε οτι ενας άνθρωπος μπορεί να αντέξει μέσα του loads από 90 διαφορετικούς άνδρες?Θυμήθηκα που το είχα δει κ λέω δε παίζει,μονταζ θα ναι. Μπάκεηκ φάση ; Sent from my iPhone using Insomnia
Adon1s Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Που απέναντι;</p> Στην απέναντι πολυκατοικία . 17 χρονα τα κόβω πριν την κάνουν για να βρουν διανέρισμα να νοικιάσουν εκεί που πέρασαν . Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σου ρε νικο άρχοντα είμαι άρχοντας και ψάχνω μια αρχόντισσα να με συμπληρώσει έτσ να προλάβω τσ εξυπνάκηδες ναι ρε , δελτίο joker είμαι , problem?
Adon1s Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μόνο ο Σφάκιανακ είναι άρχοντας νίκοτς Sent from my iPhone using Insomnia
g_alkis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έγινε η δουλειά με παβλινάρα ρε νικοκ. Νόμιζα αλληλογουστάρατε 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ο Σφακιανάκης είχε πει οτι την έπινεθυμάστε? α ?χουχουχου!1εναεναενα!!!11 Δεν έγινε η δουλειά με παβλινάρα ρε νικοκ. Νόμιζα αλληλογουστάρατε και να πετάω γουστάρω αλλα δεν πήδηξα απο κανα μπαλκόνιμε νιώθεις ?
pappous_soulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Έφαγα χυλόπιτα ολκής Ε πες μας το στόρυ ντε. αυτά που λέτε... Ρε αυτός θα κόψει φλέβες, κάντε κάτι.
nicoc89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ακούω αυτόκαι νομίζω οτι ακούω ενα aircondition , ακούστε κάποιος αν το ακούτε να μου πείτε
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε αυτός θα κόψει φλέβες, κάντε κάτι. που να δεις το fb wall μου τον τελευταίο καιρό (λολ) (πάντα τέτοια άκουγα, είμαι κατεστραμμένος εδώ και χρόνια)
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 έχει πολλούς gay στο insomnia? γιατι αν τα γράφεις για να τα διαβάζεις εσύ και άλλος ένας στύλτο του το σε pm Λες δλδ να μαι μόνο εγώ κ ο Opaiktis δλδ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις