evabb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Point is ότι έχουν αποθρασυνθεί. Δεν έχω θέμα να χάσω το κινητό μου, το laptop μου, το tablet.....whatever απλά δεν θα θελα να καταλήξει στα χέρια αυτών. Δεν γουστάρω δηλαδή να αποκομίσουν συγκεκριμένα αυτοί το παραμικρό όφελος όχι ότι καίγομαι να διατηρήσω το xy υλικό στην κατοχή μου. Η πιθανότερη αντίδραση μου είναι σε περίπτωση που μου πει κάποιος δώσε μου το κινητό, tablet είναι είτε να του το πετάξω στο κεφάλι και να κάνω τον bolt από την άλλη είτε να το πετάξω με δύναμη σε κανένα τοίχο ή στο οδόστρωμα να σπάσει και να ξανακάνω τον bolt (Τρέμε Τζαμαικανέ!!!!) Χέστηκα για το προιόν ως προιόν, απλά δεν θέλω αυτό να γίνει η αιτία να αντλήσουν την παραμικρή "χαρά" άτομα που θεωρώ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!! πολυ σωστος θα συπληρωνα παρασητα της κοινωνιας 1
Opaiktis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5ty_WlmIKvY
viper2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μου πέταξε άκαφτη το μαναρακι μου... Το έστρωσα... Σπερεςς
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Θα συμφωνήσω...ευκαιρία για ταινία είναι 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 κοιμόμουν 6 ώρες και δεν ήξερα τι μέρα ειναι , τι ώρα ειναι , χάσιμογια 5 λεπτά ξάπλωσα , τι το θελα :mellow:καλησπέθρα
Liverpool89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Βλεπω Ιταλια-Ελλαδα.. Καλα αυτες οι ιταλιδες ειναι ολα τα €€...!!! 2
noob Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 καταλαβαίνεις τι δράμα περνάω?α? να θες να δίρεις και να μη μπορεις Κουράγιο φίλε!
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 in other news, ωραία τα γράφει... Πρώτα πρώτα, ο έρωτας έχει το προνόμιο μιας αχρέωστης ερωτικής επιλογής. Το να αγαπιέμαι από κάποιον και να ανταποκρίνομαι στην αγάπη του, δεν έχει καμία σχέση με τις αρετές μου ή τις αρετές του. Κανένα ιδιαίτερο προσόν ή ψυχική ευγένεια δε βαραίνει στην ερωτική επιλογή.
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εφαγα μονιμο μπαν απο ενα φορουμ που συμμετειχα αρκετα. Ξερετε τι σημαινει αυτο ε? Θα με υποστειτε εσεις για κανα τριμηνο
pinwkolwnies Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 κοιμόμουν 6 ώρες και δεν ήξερα τι μέρα ειναι , τι ώρα ειναι , χάσιμο για 5 λεπτά ξάπλωσα , τι το θελα :mellow: καλησπέθρα κοιμόμουν 6 ώρες και δεν ήξερα τι μέρα ειναι , τι ώρα ειναι , χάσιμο για 5 λεπτά ξάπλωσα , τι το θελα :mellow: καλησπέθρα Α,γι αυτό δεν σε είδα,ρα.Πέρασα Πάτρα στο φτερό... Α,γι αυτό δεν σε είδα,ρα. Πέρασα Πάτρα στο φτερό... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις