chill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει δεν ξερω αν ειναι τοσο απλο. Ακομα κι αν ο αλλος το κρατα μονο για να τρομοκρατησει, αν πας να του την πεσεις απο πισω και μαλακωδως στην καρφωσει σε κανα πλευρο π.χ τι γινεται? Δε σου λεω να απειλειται πραγματικα η ζωη καποιου οπου εκει δεν ξερεις πως θα αντιδρασεις, αλλα αν διακυβευεται ενα κινητο και μια τσαντα και ο αλλος εχει μαχαιρι, ε ας τα παρει να τελειωνουμε και εχω και κατι ψιλα στην τσεπη που λεει ο λογος. Point is ότι έχουν αποθρασυνθεί. Δεν έχω θέμα να χάσω το κινητό μου, το laptop μου, το tablet.....whatever απλά δεν θα θελα να καταλήξει στα χέρια αυτών. Δεν γουστάρω δηλαδή να αποκομίσουν συγκεκριμένα αυτοί το παραμικρό όφελος όχι ότι καίγομαι να διατηρήσω το xy υλικό στην κατοχή μου. Η πιθανότερη αντίδραση μου είναι σε περίπτωση που μου πει κάποιος δώσε μου το κινητό, tablet είναι είτε να του το πετάξω στο κεφάλι και να κάνω τον bolt από την άλλη είτε να το πετάξω με δύναμη σε κανένα τοίχο ή στο οδόστρωμα να σπάσει και να ξανακάνω τον bolt (Τρέμε Τζαμαικανέ!!!!) Χέστηκα για το προιόν ως προιόν, απλά δεν θέλω αυτό να γίνει η αιτία να αντλήσουν την παραμικρή "χαρά" άτομα που θεωρώ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!! 6
scullyist Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ολόκληρο καλοκαίρι και δεν έχεις κάτσει ούτε δευτερόλεπτο στο σαλόνι σ'εκείνη τη γωνιά που σε αφήνει να βλέπεις τη θάλασσα στο βάθος απ'το παράθυρο. Γυρνάς από ολονύχτιο και τρως φλασιά για ένα τελευταίο πρωϊνό τσιγάρο πριν απ'τον ύπνο, σ'εκείνη τη γωνιά. Κι ανακαλύπτεις ότι η φλαμουριά έχει θεριέψει τόσο από πέρισυ, που πλέον δεν βλέπεις ίχνος θάλασσας. Αϊ γαμήσου μεθυστική φλαμουριά, θα σε ξεμπροστιάσω στο βαθυστόχαστο -χα- ινσόμνια. Ελεεινές δηθενιές, καλημέρες και καληνύχτες.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις μου ήρθαν μάρτυρες του Ιαχωβά στην πόρτα αλλά με έπιασαν απροετοίμαστο και δεν είχα με τι να τους τρολλάρω. Τόση μπουρδολογία και απροσανατολισμό στην συζήτηση είχα καιρό να ακούσω. Η μία που έμοιαζε με την παπαρήγα είπε όταν ρώτησα ότι θεωρεί την εξέλιξη των ειδών τεράστια βλακεία και ηλιθιότητα. Είπαν ότι θα ξανάρθουν. Θα κολλήσω έξω από την πόρτα μια πεντάλφα και έναν τράγο(υπάρχει καμιά καλή εικόνα συνδιαστική?) Και πείτε τίποτα καλό να τους που θα τους εκνευρίσει, αν είναι δυνατόν αυτό γιατί φαίνονταν πολύ μαζοχιστές και μάο μάο
alexzzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω 2 σεζόν από την σειρά leverage. Αξίζει να την ξεκινήσω;
alexzzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ποια ειναι η εναλλακτικη σου; 1.5tb από άλλες σειρές και ταινίες που δεν έχω δει
viper2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 1.5tb από άλλες σειρές και ταινίες που δεν έχω δει 1.5tb wins. In other news Βλέπω πολλά 12χρονα με goheropro... Wtf?
revolver1990 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μαι νεκ μαι μπακ λικ μαι εντ μαι κρακ 3
alexzzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 1.5tb wins. Wtf? Είδα 3 επεισόδια και δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω, αν γίνεται καλύτερο μετά
viper2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Είδα 3 επεισόδια και δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω, αν γίνεται καλύτερο μετά Don't waste your time
alexzzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Don't waste your time Μου έσωσες αρκετές ώρες και 9.9gb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις