*nenya* Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά δεν έχεις δει ποτέ άνθρωπο να φτιάχνει πίτσα; Και στην τελική τι ίντερνετ τι σκατά το έχεις; Έφτιαξα πίτσα μετά από ξενύχτι και με ύπνο 2 ωρών. Σιγά μην καθόμουν να το ψάξω περισσότερο nicoc νά'σαι εσύ νοικοκύρης να κάνουν ουρές τα κοριτσάκια στα πόδια σου (ή στην ποδιά σου). α?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 nenya τα λεφτά μας πίσω! 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Που είναι το ψωμί και η φέτα?? δεν τρώω ψωμί, ξέχασα να βάλω φέτα...
nicoc89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Έφτιαξα πίτσα μετά από ξενύχτι και με ύπνο 2 ωρών. Σιγά μην καθόμουν να το ψάξω περισσότερο nicoc νά'σαι εσύ νοικοκύρης να κάνουν ουρές τα κοριτσάκια στα πόδια σου (ή στην ποδιά σου). α? αυτό ειναι δουλειά τσι γυναίκας φέρω κυνήγι , γυναίκα μαγειρέψει κυνήγι 2
gang Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Έφτιαξα πίτσα μετά από ξενύχτι και με ύπνο 2 ωρών. Σιγά μην καθόμουν να το ψάξω περισσότερο nicoc νά'σαι εσύ νοικοκύρης να κάνουν ουρές τα κοριτσάκια στα πόδια σου (ή στην ποδιά σου). α? Αυτές είναι μαλακίες... Πως θα βγεις στην κοινωνία αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις;
*nenya* Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ζω και χωρίς να ξέρω να μαγειρεύω ρε! Και μ'ένα ποτήρι γάλα την ημέρα ζω, έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ήμουν μεγάλη fan του φαγητού.
noob Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 δεν τρώω ψωμί, ξέχασα να βάλω φέτα... Απαράδεκτος!Και πώς θα χορτάσεις?Θα παραγγείλεις πίτσα από νένυα? 5
nicoc89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 ενα βράδυ εκεί που άραζα και έπινα το ποτό μου παρακολουθούσα ενα βίντεο στο youtube "how become a living god" και μου φάνηκαν λογικά αυτά που έλεγεπριν λίγο το ξαναείδα αλλα μου φάνηκε απατεώναςτου είχα στείλει ενα mail εκείνο το βράδυ αλλα δεν θυμάμαι τι του έγραφα, ούτε απο που το έστειλαακόμα να απαντήσει (μετά απο 1-2 μηνες)αυτό είναι το profile του στο youtubehttp://www.youtube.com/user/EAKoettingOfficial?feature=watch γιατι δεν απαντάει ? α ?
*nenya* Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί δεν συγκεντρώνεις όλες τις απορίες σου να τις εκδόσεις σε βιβλίο? α? Bestseller θα γινόταν σου λέω! 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Απαράδεκτος!Και πώς θα χορτάσεις?Θα παραγγείλεις πίτσα από νένυα? μια χαρά χόρτασα (ήπια και μια μπύρα)
Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Γκανγκ, το ιντερνετ το έχουμε για να βλέπουμε φωτογραφίες γατιων.&- 1
frenzy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Γκανγκ, το ιντερνετ το έχουμε για να βλέπουμε φωτογραφίες γατιων.&- Pussy photos!
nicoc89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί δεν συγκεντρώνεις όλες τις απορίες σου να τις εκδόσεις σε βιβλίο? α? Bestseller θα γινόταν σου λέω! γράφω μυστικά ενα βιβλίο που θα είναι η κληρονομιά μου στις επόμενες γενιές , στον κόσμο εκεί θα αναφέρονται τα πάντα για εμένα , το έργο μου και τις αλλαγές που προκάλεσα γύρω μου η προσωπικότητα μου θα αναλύεται ώστε να μπορέσει να με καταλάβει και ο ποιο ηλίθιος αναγνώστης και φυσικά θα μείνει κριμένο και σφραγισμένο για πολλά χρόνια πριν ανακαλυφθεί προσπαθώ να βρω υλικό που δεν διαβρώνεται για εξωτερικό περίβλημα , γιατι θα έχει στρώσεις το κουτί του θέλω να μπορεί να διατηρηθεί στο χώμα για τουλάχιστον 200 χρόνια. θα φτιάξω και ενα γρίφο ώστε να χρειαστεί να τον επιλύσουν πριν ανακαλύψουν την τοποθεσία του και θα τον τοποθετήσω σε διάφορα βιβλία στην βιβλιοθήκη της Πάτρας μαζί στο κουτί θα βάλω και ενα δόντι για φυλαχτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις