Prospector8 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Κανει και απο εσας βαρεμαρα ή μονο απο τα μερη μου?? :/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 έβρεξε κιόλας...
ask Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 θελω να κανω πλακα σενα φιλο που μπαινει στρατο και ψαχνω τραγουδια σχετικα να γραψω σι ντι.πειτε ιδεες!!
frenzy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 θελω να κανω πλακα σενα φιλο που μπαινει στρατο και ψαχνω τραγουδια σχετικα να γραψω σι ντι.πειτε ιδεες!! too gay. 2
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Το δικό μου γεύμα μέχρι να αξιωθώ να μάθω να μαγειρεύω #chairman_of_the_bored εντωμεταξύ για κάποιον λόγο βγάζει gtpk φωτογραφίες το one x... 1
gang Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ψάχνω το ψυγείο. Βρίσκω υλικά να φτιάξω πίτσα. Σε λίγο η κουζίνα θα είναι βομβαρδισμενο τοπίο. Αν πετύχει, θα βγάλω κ φωτό. Αν όχι, το αυγό θ με σώσει. Κλασσικά :-P Χαχαχ τί να σου πω! Πήρα εκεί το κασέρι και προσπαθούσα να το κόψω λεπτές φέτες και μετά το τοποθέτησα. (Δεν έχω ιδέα από πίτσες, τί υλικά να βάζω κλπ. οπότε τα πάντα είναι πείραμα για μένα ). Με lego σίγουρα πιο εύκολα θα την έφτιαχνα πάντως. Καλά δεν έχεις δει ποτέ άνθρωπο να φτιάχνει πίτσα; Και στην τελική τι ίντερνετ τι σκατά το έχεις; θελω να κανω πλακα σενα φιλο που μπαινει στρατο και ψαχνω τραγουδια σχετικα να γραψω σι ντι.πειτε ιδεες!! Δηλαδή τι σκατά τραγούδια θες; τι θεματολογία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις