noob Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μας πήραν από τη cyta να βάλουμε cyta ενώ έχουμε cyta! Inception. Kαι εμάς μας παίρνουν από forthnet να βάλουμε forthnet ενώ έχουμε forthnet...τι να λέει δηλαδή ?
mary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι εμάς μας παίρνουν από forthnet να βάλουμε forthnet ενώ έχουμε forthnet...τι να λέει δηλαδή ? Kαι εμάς μας παίρνουν από HOL να βάλουμε HOL ενώ έχουμε HOL........... :ph34r: :ph34r:
noob Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι εμάς μας παίρνουν από HOL να βάλουμε HOL ενώ έχουμε HOL........... :ph34r: :ph34r: Mα τι πιο λογικό?!?
nicoc89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Mα τι πιο λογικό?!? να έχεις HOL και να τους παίρνεις εσύ στην HOL τηλέφωνο να τους ενημερώσεις για τις προσφορές της HOL
Adon1s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μια σαπίλα την μυρίζω . Δε γαμιέται λέω , δε γυρίζω . Σε βλέπω σκύβεις στο καδρόνι . Και η γιαμάχα ευθύς γκαζώνει . Θυμήθηκα τότε για εναν νέο Που ήτανε όμως για τον πέο . Του άρεσαν λέει οι οδοντοβούρτσες . Νόμιζε πως ήταν π..ύτσες. Τις έτριβε , τις άλοιφε , τίς έκανε καντάδα . Και ο φίλος του παράλληλα έπινε πορτοκαλάδα . Όποτε μπορούσε έπερνε μια τζούρα Το ήθελε , του άρεσε , ήτανε μαστούρα . Πιάνω την κίτρινη την μπάλα . Μπαίνεις μέσα , ασταδιάλα Κάνει κρύο και πουντιάζω . Και σαν τον μόσχο σε κοιτάζω Χαίρομαι σκυρτίζω , νοιώθω να ανεβαίνει και άμεσα εγω τεντώνω το καλό το χέρι . Ντιμπι ντίπι ντίμπι ντάϊ ντίμπι ντίμπι ντίμπι ντάϊ τιποτα απο ολα αυτα δε κολλάει 2
*nenya* Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 <p>όποιος με ξαναβρίσει θα ρθω και θα του χέσω στο χαλάκι της πόρτας του<br><br> ο frenzy με έβριζε χθες και τώρα βάζει υβριστικά φωτογραφικά evidence<br> κοίτα να τα δει κανένας moderator και να πει "γιατι επιτίθενται στον nicoc89 ?" και να βγάλει καμια ανακοίνωση απαγόρευσης επίθεσης.<br> μερικές φορές όπως πάω τουαλέτα νομίζω οτι θα πεταχτεί απο μέσα εκείνο το τέρας και θα μου δαγκώσει τον κώλο <br> το είχα δει στο xfiles και ακόμα μου έχει μείνει . Αφηνε ενα σκουλίκι και μετά αυτό μεγάλωνε και σε σκότωνε για να βγει <br> ουσιαστικά το σώμα γινόταν ξενιτευτής για το παράσιτο . Ξέρω οτι δεν υπάρχει αλλα μόνο και μόνο η υποψία οτι θα σου ρίξει σκουλίκι ειναι αηδιαστική .<br><br> α? </p> α?
nicoc89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 α? καλησπέρα α ? καλησπέθρα κυράμ καλάεισ? α?
noob Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 είσαι και φαίνεσαι και απο τον κώλο σου κρέμεσαι νια νια νια fixed 1
pinwkolwnies Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέθρα κυράμ καλάεισ? α? Κιράμ στη στάχτη κάθισι κιου κώλουσου ξιφσάει μι τόνα χέρι κουσκινάς μι τάλλου ξις του γκώλου. 2
noob Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 H νένια απενεργοποιήθηκε.Δεν της άρεσε η παρέα μας φαίνεται..
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δικό μου νταμπλ ήταν η νένια.Βαρέθηκα να μου την πέφτεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις