caution Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Got you! Είμαι noobάρα στα τηλεοπτικά. Καλοκαίρι δεν βλέπω και τον χειμώνα τόσο ώστε να δικαιολογήσω τον προσανατολισμό του καναπέ. Έχω και sat οπότε όλο κάτι Καλαπάγκος καταλήγω να χαζεύω, και έχω γίνει κοτζαμ μαντράχαλος και δεν ξεχωρίζω τον Παπαδάκη από τον Καμπουράκη. Αλλά την Μενεγάκη την ήξερα... Φευ :/
gang Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλά την Μενεγάκη την ήξερα... Φευ :/ Φαντάζομαι πως την ξεχώριζες...
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ξέρει κανείς το τηλέφωνο του ? θέλω να τον ρωτήσω για κάτ βόταν
caution Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αν κάνεις την ερώτηση από μέσα σου και την επαναλαμβάνεις σαν mantra - ο andreas2 θα την ακούσει.
revolver1990 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ξέρει κανείς το τηλέφωνο του ? θέλω να τον ρωτήσω για κάτ βόταν Να δώσεις και σε μας.Μονοφαγά
noob Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καιρός είναι λοιπόν να ασχοληθείς.. :ph34r: :ph34r:
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 λέτε για γίνω nicoc89 potter!χου χου!να λέω αμπατζάμ παπατζάμ φου και φου μανιντου πουφ πουφ !και να εμφανίζεται ενας βάτραχοις
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 σκάει μύτη ο andreas και μοιράζει σε όλους κρέας σκάει μύτη ο brickoman και οι mods λεν ώχ αμάν σκαέι και ο nicoc με χαρά χειροκροτούν!γειά σου nicoc μου φωνάζουν , με αγκαλιάζουν και γελούν χουχουχουχουχουχουχουχουχουχχχου111να πω την αλήθεια ακούγεται λίγο σόκιν το πρώτο στιχάκι αλλα όπως έλεγε ενας γέροντας που μιλούσε με γρίφους " δεν υπάρχουν βρώμικες λέξεις , υπάρχουν βρώμικα μυαλά" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις