viper2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικότερα είμαι στο στάδιο ψαξίματος.Από amazon ψωνίζω κυρίως βιβλία οπότε δεν έχω εμπειρία.Ι will give it a try . Από την άλλη το asos έχει συμπαθητικά καθημερινά ρούχα σε ικανοποιητικές τιμές αν και διάβασα ορισμένα παράπονα όσον αφορά το service. Θα δοκιμάσω αρχικά με κάτι φτηνό. Κοιτά τα sales του amazon, thehut, eBay.co.uk etc γελω πραγματικα γελω 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Σκατα, 1.30 ωρα μεσα στο πλοιο μεχρι να ξεκινησει. Βαριεμαι...
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί μπήκες τόσο νωρίς, ήθελα να ρωτήσω εγώ;
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Αν κυκλοφορησω θα με παρει ο αερας, χαχα Ηταν ομαδικο το εισιτηριο εξαλλου κ οι υπολοιποι δν ψηνονταν
frenzy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ηταν ομαδικο το εισιτηριο εξαλλου κ οι υπολοιποι δν ψηνονταν Μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο αλλά σε παρτούζα. 6
athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 βαλαν ενα καθαριστικο αφρο κατι τετοιο το σαββατο στο φουρνο και απο τοτε δε μαγειψε κανεις κατι. Τον αναψα τωρα και ψιλοβρωμαει, να πεταξω μεσα τα κρεατα ή να παραγγειλω πιτσα; Sent from my iPad using Insomnia
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μαλλον θελει να καει ο φουρνος για λιγη ωρα χωρις φαγητα μεσα. Αναψτον στους 200 για κανα μισαωρο και μετα ριξε τα κρεατα
athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 το κριμα στο λαιμο σου Sent from my iPad using Insomnia ανοιξα πορτα,εβαλα αερα αντιστασεις ολα τσιτα πιτα και αναψα το θυμιατο Sent from my iPad using Insomnia
frenzy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 2 εβδομάδες αναρρωτική με καβάτζα για καπέλο. Θα αφιερώσω χρόνο στον καναπέ μου που έχω να τον τιμήσω με την κωλάρα μου από πριν τις διακοπές.
Silverage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 2 εβδομάδες αναρρωτική με καβάτζα για καπέλο. Θα αφιερώσω χρόνο στον καναπέ μου που έχω να τον τιμήσω με την κωλάρα μου από πριν τις διακοπές. Γιατί ωρέ τί έπαθες;
frenzy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 σύνδρομο καρπιαίου. Μουδιάζει αντίχειρας, δείκτης και το μισό κωλοδάχτυλο. Ε ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΕ ΜΙΣΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ.
Gtr34 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Και ενω τα περισσοτερα καναλια παιζουν εκπομπες μαγειρικης , το ΔΤ κανει την διαφορα, μας μαθαινει πως να καθαριζουμε αλυσοπριονο.
pinwkolwnies Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί μπήκες τόσο νωρίς, ήθελα να ρωτήσω εγώ;Τη πήρε ο πούστης τελικά την αναρρωτική. Γμτμουνισουλουγκρα,πέντε μέρες που έπεσα απ´ τη σκάλα (από θαύμα πληκτρολογώ τώρα) και σήμερα αξιώθηκα να πάω να ισιώσω στον εναλλακτικοΡώσσο μου.Ακόμη και στο ραντεβού μαζί του (Dr...) καθυστερημένος (από ανειλημμένες υποχρεώσεις,μαλάκες) πήγα.Κι ήμανε και κυκλοφόραγα σαν σίγμα τελικό... Κ εσύ καβάτζωσες δυό πληρωμένες (και χωρίς κρατήσεις,ως είθισται στα Φραγκίας νήσους,ε βατραχάκο; ) βδομάδες ραχάτ;Με παρασκάλισμα του μεσαίου κwλοδαχτυλου;Ου να μου χαθείς,ρησπέκτ κατατά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις