mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχαχαχα!! Το γατοκοριτσο φταίει που ολο ποσταρει τετοια και ζηλευααααα!!! Αλλά οοοοοοοοχιιιιιι τωρα βρήκα και γω σάιτ με gifακια... Αλλά δε το αποκαλυπτω...ειναι τα μυστικα του επαγγελματος!!!! Λογικά, το σάιτ πρεπει να φαινεται απο την πηγη του gif 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Opaiktis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 thegifsgonewild. thank me later απαγορεύτηκαν τα γκρηκλης; από πότε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ρε πείτερε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ειδα τρέιλερ στον σκάι για το Game of Thrones!!! Απο οκτωβρη λέει ερχετε Γιατί δεν έχεις internet; Ποιος χέστηκε για τον ΣΚΑΙ ή για οτιδήποτε δείχνει η τηλεόραση....... Θα δεις κάτι με διαφημίσεις; This is so 2003 to me 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί δεν έχεις internet; Ποιος χέστηκε για τον ΣΚΑΙ ή για οτιδήποτε δείχνει η τηλεόραση....... Θα δεις κάτι με διαφημίσεις; This is so 2003 to me Μα, από τότε έχεις να βγεις έξω..;ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί δεν έχεις internet; Ποιος χέστηκε για τον ΣΚΑΙ ή για οτιδήποτε δείχνει η τηλεόραση....... Θα δεις κάτι με διαφημίσεις; This is so 2003 to me καλέ τα έχω ηδη δει ολα τα επεισοδια!!! Αλλά μιας και θα τα δειξει ο σκάι και αν εχω ορεξη θα κατσω να τα ξαναδω.... Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Το game of thrones απλά σκοτώνει κάθε feeling που έχω είναι σαν τις πατάτες που λέγαμε πιο πριν. Θέλω να απεξαρτηθω να μην με ενδιαφέρει αλλά δεν μπορώ. Αλλά αντέχω στην επόμενη σεζόν θα υπάρξει ανταμοιβή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 καλέ τα έχω ηδη δει ολα τα επεισοδια!!! Αλλά μιας και θα τα δειξει ο σκάι και αν εχω ορεξη θα κατσω να τα ξαναδω.... Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως Και γω τα ξαναβλέπω τώρα.....από αυτά που έχω κατεβάσει όταν βγαίναν murica...... Γιατί να δεις σε 1'30 ώρα κάτι που διαρκεί 55 λεπτά; ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ DOWNLOADS ΣΟΥ Το game of thrones απλά σκοτώνει κάθε feeling που έχω είναι σαν τις πατάτες που λέγαμε πιο πριν. Θέλω να απεξαρτηθω να μην με ενδιαφέρει αλλά δεν μπορώ. Αλλά αντέχω στην επόμενη σεζόν θα υπάρξει ανταμοιβή Νιαουκόριτσο, get the books, problem solved. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Επανάληψη μήτηρ πάσης παθήσεως Fixed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Και γω τα ξαναβλέπω τώρα.....από αυτά που έχω κατεβάσει όταν βγαίναν murica...... Γιατί να δεις σε 1'30 ώρα κάτι που διαρκεί 55 λεπτά; ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ DOWNLOADS ΣΟΥ Νιαουκόριτσο, get the books, problem solved. Χαχαχαχα! Οχι δε τα σβηνω και σε ευχαριστω που αντιδρας έτσι γιατι ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ και θεωρει εμενα απαραδεκτη που κραταω ολες τις σεζον απο οτι σειρα εχω δει!!! Α καλε, ενταξει μη βαρας κιολας. Συνηθως για μενα η τηλεοραση λειτουργει προσθετικά με κατι. Για να κατσω να δω οτιδηποτε στον υπολογιστη θα πρεπει να κανω αυτο και μονο. Ενω βλεπω τηλεοραση, πχ ενω τρωω, ενω σιδερωνω κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Νιαουκόριτσο, get the books, problem solved.</p> Τα διαβάζω και ξέρω. Όταν ξέρεις πονάει ακόμη πιο πολύ. Α και δεν κρατάω επεισόδια. Μετα απο κανα χρόνο τρώνε φούντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Τα διαβάζω και ξέρω. Όταν ξέρεις πονάει ακόμη πιο πολύ. Α και δεν κρατάω επεισόδια. Μετα απο κανα χρόνο τρώνε φούντο. Leecher! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις