Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μην μασάς Def - αυτά που σπάνε έτσι μία και έξω, είναι τα εύκολα. Τα άλλα σκηνικά που "σαπίζουν" αργά και βασανιστικά είναι αυτά που γεμίζουν σκατούλες την καρδιά ενός ανθρώπου... March on boy νιώθω μαλάκας με το να μου λέει ότι "έφταιγε η στιγμή"... ε χέστε μας πια με το γαμημένο timing σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι μαλακία ναι. Αλλά είναι από αυτά που δεν θέλεις καν να σώσεις. Χου, στα γρήγορα. Ούτε μεθυσμένα τηλέφωνα ούτε booty calls, όσο είναι ζεστό το τραύμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 για την ώρα εγώ και ο φίλος μου μπιφιτερ (ο οποίος είναι σχετικά πιο γλυκός από τον άλλον φιλο μου τανκερέι). εντωμεταξύ δεν πονάει τόσο όσο περίμενα, ίσως επειδή έχω συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι μαλακία ναι. Αλλά είναι από αυτά που δεν θέλεις καν να σώσεις.Χου, στα γρήγορα. Ούτε μεθυσμένα τηλέφωνα ούτε booty calls, όσο είναι ζεστό το τραύμα εάν σου πω ότι θα ήθελα πάρα πολύ να το σώσω θα φανώ μαλάκας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ο Μπιφιτερ είναι παλικάρι και με έχει κουβαλήσει πολλές φορές σπίτι, με την κόκκινη φορεσιά του. Είσαι σε καλά χέρια δηλαδή.Αυτά είναι Def... άμα δεις ότι ανακάμπτεις, πες μου να σου γνωρίσω καμιά πρώην μου. Θα σε γονατίσω εγώ... θα κάνεις high score στα γαμωτηνμπαναγία μου Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2013 από caution Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 από την στιγμή που τελείωσαν οι διακοπές μου με κυνηγάνε δαίμονες ε. Καταρχήν, το πρώτο κλάσμα του δευτερολέπτου που ξεκινάω να φύγω, κοπανάω στο δέντρο και σπάω το παρμπρίζ. Μετά, με το που μπαίνω στο μαγαζί και πάω να ανοίξω τα παντζούρια, σπάει ο ιμάντας και κοπανάει το παντζούρι κάτω, μια ώρα παιδευόμουν να τον αλλάξω. Σήμερα με το που γυρνάω σπίτι από την δουλειά σκάει ο γείτονας και μου λέει ότι ο ηλιακός μου τρέχει νερά, έχει χαλάσει η βαλβίδα ασφαλείας και πρέπει να σηκωθώ αξημέρωτα να την αλλάξω πριν ζεσταθούν τα νερά από τον ήλιο. Και τώρα ρίχνω στο πάτωμα μια γαβαθάρα ποπκόρν ζεστά και λαχταριστά. Ε γαμώ τα καντήλια μου όλα δηλαδή. Ξέρει κανείς να ξεματιάζει; Κόζιον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι - αυτά με τα μεταφυσικά δεν τα 'χω. Αλλά μην τον πιάσεις όταν κατουρήσεις. Δεεεε σε πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εμ και συ τι ανέφερες ότι έκανες 7 εβδομάδες διακοπές ...σσ. αν θυμάμαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δήμητρα, φαίνεται το γατάκι σου! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ναι, εγώ ήμανε αυτός... Να μην τον πιάσω λες ε; Και την πόντια ποιός την ακούει μετά; Θα τον πιάσω κι ότι θέλει ας γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Κατούρα στον φίκο ρε λέφτερ, δεν παίζουμε με αυτά ΡΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 δεν έχω φίκο... Έχω μια λεμονιά στο μπαλκόνι, κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι. Λεμονιά όχι. Θα ανθήσει και θα το θυμάσαι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι. Λεμονιά όχι. Θα ανθήσει και θα το θυμάσαι... Καλά με κούφανες με αυτό το ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Λέφτερ! μην σε νοιάζει ρε. Εδώ εγώ έχω περάσει τους 4 συνεχόμενους μήνες διακοπές. Απλά είσαι σε άλλους ρυθμούς και η ζωή δεν μπορεί να συμβαδίσει μαζί σου αυτή την στιγμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις