cthulhucarbide Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Τι κινητό έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Και δεν εχει qwerty μλκ. Πολυ γυφτια να μην απαντησω ε; Εχω φρικαρει Εδώ που τα λέμε ούτε ορθογραφικό έλεγχο πρέπει να έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Τι κινητό έχεις; xperia neo v Και δεν εχει qwerty μλκ. Πολυ γυφτια να μην απαντησω ε; Εχω φρικαρει Εδώ που τα λέμε ούτε ορθογραφικό έλεγχο πρέπει να έχει. και βεβαια ειναι γυφτια.... Να απαντησεις...7 μνμ χρεωθηκε το κοριτσι,μια απαντηση να μη παρει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 "ναι"¨, η μάλλον "nai" ουτε καν ελληνικους χαρακτήρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 τς τς τς αγριαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 "θα τα πουμε μετα" σκεφτομουν. Αλλα και το Ok με φαινεται οτι αρκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Εννιάμισι με τρεισήμιση, παλεύαμε τρία άτομα να αλλάξουμε την τρόμπα νερού της μηχανής. ΣΚΑΤΑ στον ντουφεκαλεύρη σχεδιαστή της bmw που την έβαλε εκεί που την έβαλε, με αποτέλεσμα να πρέπει να λυθεί σχεδόν όλη η μηχανή για να βγεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=c-_Bfd2nXyk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 κουραση... in other news ποτε θα πρεπει να την κανουμε απο τουτη εδω την χωρα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 τι κολλημα ειναι αυτο με rammstein oh gott Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 τι κολλημα ειναι αυτο με rammstein oh gott Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4vi9ZdJnDUE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 @ veteranos123 Kαλή επιτυχία Έλα παναγίτσα μου να πιάσει, έλααααα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 xaaxaxaaa thanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Εγώ όταν γράφω με μικρά, το σμς χωράει λιγότερους χαρακτήρες από ότι όταν γράφω με κεφαλαία. Το πόσο δεν το έχω μετρήσει 70 χαρακτηρες. Καπου στις ρυθμισεις σου λεει κατι για unicode ή κατι τετοιο. Δες ποιο ειναι τικαρισμενο και τικαρε το αλλο. Αν εχεις android απλα κατεβασε το Go Sms και το Greek Language Plug In. Aν οχι κανε αυτο που σου ειπα με το ξετικαρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις