YiN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει οκ, είμαι τραγική, αλλά με έχει πιάσει νευρικό με αυτό το πράμα: Και είναι αρσενικά γαμώ το κέρατό μου. 2
Opaiktis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Χώσου τούφα μην κολώνεις πουθενά. Φίλε κθούλου, μιλφάκι αγάμητο και σένιο εγώ. Μετά από κάμποσες φορές με έπρηξε στα δεν "πρέπει" και έμεινα με το πουλί στο χέρι. Χωσού κι εσύ.
caution Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Τα σπάει το πουλί γιατί τα κάνει bossy, τα πιστεύει! Και φεύγει η καργιόλα και πάει σε αυτόν με την BMW... 2
Toufas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 τι πανεμορφα ειναι τα κωλοπουλα Και τα 11 video να δειτε!
YiN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Όντως, αλλά το ερωτικό τους κάλεσμα είναι πολύ γελοίο :ρ Πέθανα με αυτό που καθαρίζει κιόλας πρώτα.
caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Όντως, αλλά το ερωτικό τους κάλεσμα είναι πολύ γελοίο :ρ Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει πάει ποτέ μπουζούκια...
YiN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ^ πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει πάει ποτέ μπουζούκια... Ήμουν έτοιμη να στη μπέσω κώσιε, αλλά το γάμησες :ρ Κρίμα, τόσα ωραία ποστ σήμερα.
caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εεεε... δεν έχω άδικα την φήμη που έχω YiN... Τρέχουν τα YiNαικάκια. Πανικόβλητα. Μακρυά μου.
YiN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εεεε... δεν έχω άδικα την φήμη που έχω YiN... Τρέχουν τα YiNαικάκια. Πανικόβλητα. Μακρυά μου. τι πανεμορφα ειναι τα κωλοπουλα Και τα 11 video να δειτε! Μη άσε μη λες τέτοια γιατί έχω καεί να βλέπω bbc/attenborough τις τελευταίες μερες. Μη με ρωτάς γιατί, δεν ξερω. 1
caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το έχετε τερματίσει και εσείς το youtube ε;
Adon1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Θυμήθηκα κάτι τύπισσες απο την σχολή μου , μινιατούρα πετρελαιοφόρου και ρετσινοβαρελιού , που όταν έπαιζε κανα πάρτυ στη σχολή , ανέβαιναν σε τραπέζια και χόρευαν έτσι . http://z0r.de/4014 το χειρότερο είναι οτι χόρευαν και σε μπητσόμπαρα ... απροκάλυπτα... επικύνδυνα... θανάσιμα ... χωρίς οίκτο και έλεος .... αφορμή , χαρακτηριστική φωτο που μου έστειλαν στο facebook με σοβαρή πρόθεση για report . 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις