viper2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 λοιπον, δυσκολη απόφαση. ξύπνησα α) με πονόλαιμο β) με 2 καινούριες συγκατοίκους, τσέχες. Το λέμε καλή μέρα ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 μοαρ νιουζ, πεθανε η "Εμμανουέλα" κατα κόσμον Σίλβια Κρίστι, ενός λεπτού σιγή για κάθε έφηβο των τελευταίων 20 ετών 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 αυτο το πραμα που γεμιζεις την μπανιερα, μουλιαζεις κανα 20λεπτο και μετα παραπατας απο την νυστα ειναι απιστευτο. νιωθω σαν βουτυρο που το χτυπησαν στο μιξερ.... όταν βγούμε από την κρίση θα το κάνω κι εγώ μια μέρα..... έχω αρχίσει πραγματικά να με λυπάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 όταν βγούμε από την κρίση θα το κάνω κι εγώ μια μέρα..... έχω αρχίσει πραγματικά να με λυπάμαι για μια φορα στο τοσο δεν ειναι ακριβο σπορ. ριχνεις και λιγο χοντρο αλατι μεσα ή baby oil(και αφρολουτρο μαζι για να παει παντου στο νερο) και εισαι αααααρχοντας. βεβαια μετα το λαδι θελει καθαρισμα η μπανιερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Εγώ βαζω τη φιλιπινεζα το ετοιμάζει και το καθαρίζει μετά αλλά με το ΓΙΑκουζι σωθήκαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Εκλεράκια. Μonstrosity. Γεα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 sms 1120 χαρακτηρες μωρε. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ και τα δουλευουν ετσι τα δαχτυλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 γραφουν με swype :P :P :P αν και αυτο δεν ειναι σμσ αλλα παραγραφος εκθεσης!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Χωράει αυτό στο σμσ ? Δεν σε χρεώνει διπλό-τριπλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 καθε 160 χαρακτηρες νεο μηνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Για την ακριβεια 7 σμσ ειναι!!!!!! αν υποθεσουμε οτι ενα μνμ=160 χαρακτηρες. Αθλιε τι σου γραφε;;Την ιστορια της ζωης της;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 αφου ειναι λαβερμπόυ το ατιλιο, του εκανε ερωτικη εξομολογηση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 7 μνμ;;;;;; :shifty: οχι,αναρωτιεμαι τι να γραφει σε 7 μνμ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Εγώ όταν γράφω με μικρά, το σμς χωράει λιγότερους χαρακτήρες από ότι όταν γράφω με κεφαλαία. Το πόσο δεν το έχω μετρήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 εγω και που γραφω με μικρα,τα στελνει μεγαλα... handcent ftw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις