gatokoritso Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Σοκολατα πορτοκαλι. Τι δεν έχεις νιώσει τέτοιο combo??Πλάκα κάνεις?
mary Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Τι δεν έχεις νιώσει τέτοιο combo??Πλάκα κάνεις? Αλήηηηηηηηθεια!! Σοκολατα πορτοκάλι;;; Ποτέ!!! Σοκολατα φραουλα ναι.. Αλλά και απ'την αλλη, δεν ειμαι των τρελών συνδιασμων στο παγωτο.....
revolver1990 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Κοίτα να δείς .. Στην αρχή έγραψα ρωτώντας αν παίζει σε κάτι σχετικό με Brazzers . Μετά το έκανα έδιτ , γιατί λέω , ολα όμορφα και καλα κυλάνε εδω μέσα , εχουμε και 2-3 γυναίκες , ας μην είμαι κακαντρεχής και χυδαίος , ας δείξω ευγενής . Και ρώτησα ποια είναι . Τώρα λες , Playmate ... Απο μακρυά φωνάζει πάντως πως είναι του χώρου . Κλαιω....Αμέσως να την που@@να την κοπέλα
caution Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Σοκολάτα πορτοκάλι παίζει να 'ναι χειρότερο από το να φας καρφιά και τριμμένο πλακάκι. Honestly, είναι σαδισμός στη γλώσσα. Χάλι. 2
pappous_soulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Most beautiful woman on earth >2013 >not worshipping SassiBob
Teisos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Σοκολάτα πορτοκάλι παίζει να 'ναι χειρότερο από το να φας καρφιά και τριμμένο πλακάκι. Honestly, είναι σαδισμός στη γλώσσα. Χάλι. Έλα ρε, εγώ δεν τον θεωρώ άσχημα συνδιασμό. Συγκεκριμένα, τρώω πολύ ευχάριστα το εξής: φέτες πορτοκαλιού καραμελωμένες, βουτηγμένες σε κουβερτούρα ( δεν ξέρω αν είναι γνωστό γλυκό, ή παραξενιά της μάνας)
revolver1990 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Άλλα επειδή είστε τέτοιοι (lol) θα πάρετε τα σεμνά τώρα. 1
noob Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού είστε τέτοιοι , νά άλλη μια http://www.artistbook.gr/uploads/georgia%20vasileiadou.jpg Mας κολάζεις ΆΣΧΗΜΑ (στην κυριολεξία)! 1
caution Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Έλα ρε, εγώ δεν τον θεωρώ άσχημα συνδιασμό. Συγκεκριμένα, τρώω πολύ ευχάριστα το εξής: φέτες πορτοκαλιού καραμελωμένες, βουτηγμένες σε κουβερτούρα ( δεν ξέρω αν είναι γνωστό γλυκό, ή παραξενιά της μάνας) Πω πω χάλια ακούγεται. Και η πλάκα είναι ότι άλλα γλυκόξινα μου αρέσουν γενικά. Αλλά όταν πλησιάσει η σοκολάτα το πορτοκάλι, κάποιο μικρό σκυλάκι πεθαίνει εκεί έξω. Και είναι κρίμα.
Adon1s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Σοκολάτα γάλακτος ή μπίττερ ; Σε κάθε περίπτωση , σοκολατα-πορτοκάλι , με σιρόπι βύσσινο απο πάνω παλεύεται .
noob Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Σε κάθε περίπτωση , σοκολατα-πορτοκάλι , με σιρόπι βύσσινο απο πάνω παλεύεται . Σοκολάτα γάλακτος ή μπίτερ?
Tenshi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Σοκολάτα γάλακτος ή μπίτερ? Το χοντραίνεις...
gatokoritso Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Έλα ρε, εγώ δεν τον θεωρώ άσχημα συνδιασμό. Συγκεκριμένα, τρώω πολύ ευχάριστα το εξής: φέτες πορτοκαλιού καραμελωμένες, βουτηγμένες σε κουβερτούρα ( δεν ξέρω αν είναι γνωστό γλυκό, ή παραξενιά της μάνας)Πω πω χάλια ακούγεται. Και η πλάκα είναι ότι άλλα γλυκόξινα που αρέσουν γενικά. Αλλά όταν πλησιάσει η σοκολάτα το πορτοκάλι, κάποιο μικρό σκυλάκι πεθαίνει εκεί έξω. Και είναι κρίμα. Ποιο γλυκοξινο? Μιλάω για παγωτό σοκολάτα ανακατεμενο με γλυκιά και πεντανοστιμη μαρμελάδα πορτοκαλι.homemade και θανατος. Σοκολάτα πορτοκάλι παίζει να 'ναι χειρότερο από το να φας καρφιά και τριμμένο πλακάκι. Honestly, είναι σαδισμός στη γλώσσα. Χάλι. <p>Έλα ρε, εγώ δεν τον θεωρώ άσχημα συνδιασμό. Συγκεκριμένα, τρώω πολύ ευχάριστα το εξής: φέτες πορτοκαλιού καραμελωμένες, βουτηγμένες σε κουβερτούρα ( δεν ξέρω αν είναι γνωστό γλυκό, ή παραξενιά της μάνα Σοκολάτα πορτοκάλι παίζει να 'ναι χειρότερο από το να φας καρφιά και τριμμένο πλακάκι. Honestly, είναι σαδισμός στη γλώσσα. Χάλι. Έλα ρε, εγώ δεν τον θεωρώ άσχημα συνδιασμό. Συγκεκριμένα, τρώω πολύ ευχάριστα το εξής: φέτες πορτοκαλιού καραμελωμένες, βουτηγμένες σε κουβερτούρα ( δεν ξέρω αν είναι γνωστό γλυκό, ή παραξενιά της ς) Πολύ γνωστό. Είναι ένα μαγαζί στο κέντρο που κάνει τέτοια σοκολατακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις