frenzy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Υποθέτω δεν χρησιμοποιεί τζιφάκια και IRL. ναι αλλα εγώ κάνω χειρονομίες IRL μούτζες , κωλοδάχτιλα , φτύνω κόσμο εξωτερικεύοντας τα αισθήματα μου και το δικαίωμα μου αυτό ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ! Όπως και αυτή με την εξής ειλικρινέστατη ΔΗΛΩΣΑΡΑ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 οι γυναίκες βλέπουν άλλη φωτογραφία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως και αυτή με την εξής ειλικρινέστατη ΔΗΛΩΣΑΡΑ θελω να την χτυπησω μπας και χασει αυτο το βλεμα της αγελαδας. μονο εμενα μου φαινεται μπαζολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι νομίζω όποιος δεν είναι 12χρονο κοριτσάκι την βλέπει για αυτό που είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι νομίζω όποιος δεν είναι 12χρονο κοριτσάκι την βλέπει για αυτό που είναι. δηλαδή μας λες οτι τα 12χρονα κοριτσάκια βλέπουν τσόντες? άντε ρε τρολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 κύριε ημών Ιησού χριστέ ελέησον με τον αμαρτωλό καλησπέθρα μλκ,σούχω ξαναπεί να προσέχεις τους ντήλερ σου.Πάλι κάηκε απ´ τη σακούλα που τόχανε,ε;Και σου φέρνει το θρησκευτικό σου πάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 έχω προσέξει οτι συχνά απαντάς με gif και είναι ωραίο να έχεις ποικιλία στον τρόπο που επικοινωνείς με τον άλλο γιατί όταν απαντάω με χειρονομίες στραβώνουν ? α? :mellow: εισαι πολυ χυμα..χρειαζεσαι λιγο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ^^ XAXAXAXAXAXAXA....μη αναμενόμενο το gifaki. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 κύριε ημών Ιησού χριστέ ελέησον με τον αμαρτωλό καλησπέθρα Πάλι αμάρτησες ρε τέκνον?? Τι θα γίνει με την πάρτη σου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Enough with the gif - μπαίνω με 3G ρε μαλάκες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πάλι αμάρτησες ρε τέκνον?? Τι θα γίνει με την πάρτη σου??Δεν αμάρτησε ρε,"αρπαγμένο" χορτάρι κάπνισε.Απλά. Enough with the gif - μπαίνω με 3G ρε μαλάκες!Δεν φταίνε τα τζιφάκια,φταίει που τάχουν ξεμάντρωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις