sabpaxa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 -γαμω τη μπαναγια.... 'σλιαπ στη γκαραφλα -τη μπαναγια δε θα ντη ξαναβρισεις...τη μπαναγια σου γαμω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Είμαι μεταξύ του RIPD και του Compulsion. Προβλέπεται διπλή φόλα σήμερα. Elysium 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) και η original έκδοση κάπως έτσι. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2013 από Material_Defender_1032 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερες. Προσπαθώ να συνέλθω απο το σοκ που επαθα πριν απο λιγο... Δεν μπορουσα να το πιστεψω αυτό που μου συνεβη.. Το κρουασαν σοκαλατας που πηρα ειχε...... ΜΙΑ στρωση σοκολατας αντι για δυο!!!! Ο_Ο Που μπορώ να απευθυνθώ για εξαπατηση καταναλωτη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 βόδια παντού , βοδεοι κάνουν ντούκ σκάνε ταλιμπάν χριστιαναρεοι με το χριστό tattooστο χέρι το σταυρό k παναγίες στο στόμαη θεία χάρη κρατάει ακόμαχου χουκαλομήνα λέντης και λέντιδεςκαλημέθρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 μια πεινα που εχω σημερα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην ξεχνιόμαστε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πρέπει να κόλλησα κάτι, ριγη, με γαργαλάει ο λαιμός, το κεφάλι βαρύ. Το σύνδρομο καρπιαίου ξαναεμφανίστηκε, μάλλον θα χτυπήσω κανένα μήνα αναρρωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερες. Προσπαθώ να συνέλθω απο το σοκ που επαθα πριν απο λιγο... Δεν μπορουσα να το πιστεψω αυτό που μου συνεβη.. Το κρουασαν σοκαλατας που πηρα ειχε...... ΜΙΑ στρωση σοκολατας αντι για δυο!!!! Ο_Ο Που μπορώ να απευθυνθώ για εξαπατηση καταναλωτη?? πανω στο περιτύλιγμα εχουν συνηθως ενα τηλ καταναλωτη. μην το αφησεις να περασει ετσι αυτο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Αίσχος.......Μου θυμίζει χθεσινή μου αγορά μιας τυρόπιτας που είχε δείγμα τυριού....για να μειώσουν τις τιμές, μείωσαν την ποιότηταεπαναχρησιμοποίηση της γκιλοτίνας άμεσα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Για τα κρουασαν´ ποτέ δεν ίσχυε αυτό .. Μια ζωή θυμάμαι όταν έπαιρνα πχ μόλτο , πήγαινα σπίτι , το άνοιγα στην μέση και έβαζα extra νουτέλα/μερέντα. Βαρέθηκα να το κάνω και παίρνω κρουασάν απο τον φούρνο ολόφρεσκα και σε κάθε δαγκωνιά ξεχειλίζει και απο κάποια τρύπα η σοκολατα . Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πρέπει να κόλλησα κάτι, ριγη, με γαργαλάει ο λαιμός, το κεφάλι βαρύ. Το σύνδρομο καρπιαίου ξαναεμφανίστηκε, μάλλον θα χτυπήσω κανένα μήνα αναρρωτική.Για κοίτα ρε πούστη που υπάρχει εργαζόμενος που μπορεί να αρρωστήσει...Ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Στα κρουασάν η υπέρτατη μαλακία ήταν ένα που μου είχαν φέρει που ήταν "ντυμένο" με σοκολάτα. Σε φάση θα λερώσω και την πλάτη μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις