pinwkolwnies Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 πάντα το είχα απορία, οι άντρες γιατι έχουμε ρόγες ? για τον ίδιο λόγο που οι γυναίκες έχουν συρρικνωμένο πέος ? δηλαδή πριν την τελευταία φάση δεν έχει καθοριστεί το φύλλο του παιδιού άρα έχουν απ όλα ? α??? Έχεις δει από κοντά κλειτορίδα από λεσβία;Μεγαλύτερη από μένα την έχει.
Adon1s Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 <p>εεεεεεεεεεεεεπ πιπερι</p> Μέρος του σώματος είναι . Σαν να πω εγώ μύτη . Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Έχεις δει από κοντά κλειτορίδα από λεσβία;Μεγαλύτερη από μένα την έχει. την τραβάνε και μακραίνει ? α?
Adon1s Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Έχω δεί σε ενδεικτικό εκπαιδευτικό βίντεο μια τέτοια. Σαν δάχτυλο ήταν . Sent from my iPhone using Insomnia
pinwkolwnies Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 σα δάχτυλο ή σα λειρί κότας ?α? εσύ πρέπει νάχεις μπλέξει το μουτζό με τις αμυγδαλιές. Λέει η Μαιρούλα στη μαμά της:Μαμά,το τσουτσουνάκι του Νικολάκη είναι σαν γαριδάκι. Κι η μαμά απαντάει:Τόσο μικρούλι; Κι η ΜαιρούλαΌχι μαμάκα,τόσο αλμυρούλι.
nicoc89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 εσύ πρέπει νάχεις μπλέξει το μουτζό με τις αμυγδαλιές. τι ιεναι το μουτζό ?α?
mary Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Τι στε εσεις ρε; Και μετα αναρωτιεστε γιατι τετοια φορουμ δεν εχουν γυναικεια συμμετοχη;;; Τς Τς Τς... 1
chill Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Κολλητός γιόρταζε.....πάμε στο μαγαζί που συχνάζουμε, ανοίγει μπουκάλι........live rap βραδιά. Θα βγάλω την βότκα. Ok καθένας με τα γούστα του αλλά αυτό το πράγμα δεν αντέχεται......700 φορές το λεπτό motherfucker, για όνομα!!!! Ευτυχώς με το που μπήκα στο αμάξι ήρθα στα ίσια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις