Opaiktis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 μονο τα ερπετα χαιρονται τον καυσωνα. just saying, no hatin 1
Liverpool89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 βουλωμένο γραμμα διαβαζειςΑπο ποιον ειν το γραμμα ναουμ;;
viper2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 deployment of 10 images into a single VM host αργααα
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Εντάξει Ελλάδα είσαι.....3μήνες καθόταν και κάνανε ηλιοθεραπεία και ο μισθός just και τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία θα κάνουν απεργεία....ηλίθια συνδικάτα.... 1
caution Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Να κάναν απεργία το καλοκαίρι ε; Πω πω πίεση που θα ασκούσαν...
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Γιατί τώρα ασκούν πίεση; δεν είχε ούτε μια απεργία αίσιο τέλος...
caution Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Γιατί τώρα ασκούν πίεση; δεν είχε ούτε μια απεργία αίσιο τέλος... Ναι, σαφώς ασκούν. Γι' αυτό και λοιδορούνται τόσο έντονα. Αίσιο τέλος; Δηλαδή; Να παντρευτούν; Για να πεις ότι οι απεργίες δεν έχουν κανένα αντίκτυπο θα πρέπει πρώτα να ξέρεις πως θα ήταν η φάση αν δεν γίνονταν καμία απεργία ποτέ. Αν νομίζεις ότι θα ήταν ίδια, τι να πω, υποτιμάς κάποιους συσχετισμούς δυνάμεων imho. Είμαι σίγουρος ότι και το '68 '86 θα υπήρχαν άτομα με τις απόψεις σου. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2013 από caution
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Υποτιμώ τους συνδικαλιστές που τα υποκινούν. Διότι στις απεργίες βλέπω χρωματικές σημαίες διάφορων κομμάτων και όχι τη μάζα...
viper2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ναι, σαφώς ασκούν. Γι' αυτό και λοιδορούνται τόσο έντονα. Αίσιο τέλος; Δηλαδή; Να παντρευτούν; Για να πεις ότι οι απεργίες δεν έχουν κανένα αντίκτυπο θα πρέπει πρώτα να ξέρεις πως θα ήταν η φάση αν δεν γίνονταν καμία απεργία ποτέ. Αν νομίζεις ότι θα ήταν ίδια, τι να πω, υποτιμάς κάποιους συσχετισμούς δυνάμεων imho. Είμαι σίγουρος ότι και το '68 θα υπήρχαν άτομα με τις απόψεις σου. το [...] και ψοφησε 1
caution Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Υποτιμώ τους συνδικαλιστές που τα υποκινούν. Διότι στις απεργίες βλέπω χρωματικές σημαίες διάφορων κομμάτων και όχι τη μάζα... Το να μηδενίζεις κάθε αντίδραση λόγω καπελώματος (indeed), από τον αχρωμάτιστο καναπέ σου μου σκάει too much. Όταν κάποιος διεκδικεί κάτι ΔΙΚΑΙΟ, αν δεν τον συνδράμεις, έχε τουλάχιστον την ευθιξία να σωπαίνεις 2
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Διεκδικώ όχι εις βάρος των άλλων, καταπατάς ότι καταπατάνε και οι ίδιοι...την έννοια της Δημοκρατίας...το δίκαιο είναι μεγάλη κουβέντα....ο εθνικισμός δεν είναι στην ιδεολογία μου, αλλά βλέπεις έχετε βαφτίσει όσους είναι αντίθετοι με τους εθνικιστές, χουντικούς κτλ....Δεν θα δώσω περαιτέρω έκταση επί του θέματος εδώ, δεν θέλω να χρωματιστώ με το καρτελάκι "Banned".
insomniaK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 ο εθνικισμός δεν είναι στην ιδεολογία μου, αλλά βλέπεις έχετε βαφτίσει όσους είναι αντίθετοι με τους εθνικιστές, χουντικούς κτλ.... Τι εννοείς με το απόσπασμα που παρατίθεται;
caution Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δεν έχει πρόβλημα το site με τα Πολιτικά. Απ' ότι έχω καταλάβει με την μικροπολιτκή έχουν θέμα (κόμματα και αποκόμματα) γιατί γυρνάει αμέσως οπαδικά και γαμιούνται οι ΔΙ.ΑΣ. Οπότε αν έχεις κάτι πέραν του άρτζι μπούρτζι, don't be shy
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Τι εννοείς με το απόσπασμα που παρατίθεται; Δεν είμαι εθνικίστρια, απλά έχουν βαφτίσει όσους είναι αντίθετοι σε κάποια πράγματα με τους εθνικιστές και χουντικούς.... Δεν απαξιώνω την απεργία όταν προέρχεται από τη μάζα και όχι από τις παρατάξεις. Είμαι σίγουρος ότι και το '68 θα υπήρχαν άτομα με τις απόψεις ΣΟΥ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις