Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:devil: χεχεχε

Για μια ακόμη χρονιά η Ιατρική Αθήνας κρατά τα «σκήπτρα» της Σχολής με την υψηλότερη βάση εισαγωγής που διαμορφώνεται στα 18.916 μόρια.
Ο υποψήφιος που εισάγεται σε κάποια Σχολή με τα λιγότερα μόρια είναι ο τελευταίος στο τμήμα Μαθηματικών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων από τα εσπερινά λύκεια με μόλις 1.460 μόρια

rediculous....

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

παρενοχλώ σεξουαλικά με πμ τον λιβερπουλ

Ειναι αυτο που λεει με περικεφαλαια ομως...

Αλλα δεν το βαζει κατω...

Μαζοχιστης φουλ...

Το σλογκαν του.. Δεν λεω ψεματα τρου στορυ..

Δημοσ.

Ο υποψήφιος που εισάγεται σε κάποια Σχολή με τα λιγότερα μόρια είναι ο τελευταίος στο τμήμα Μαθηματικών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων από τα εσπερινά λύκεια με μόλις 1.460 μόρια

rediculous....

Θελω να τον δω μετα το 1ο μαθημα που θα παρακολουθησει. Ναρκωτικα., Κλάμα. Καταθλιψη. Αυτοκτονια. 

• Like 3
Δημοσ.

λολ Δημοτικό πήγαινα και το πιο HIGH TECH ΓΑΜΑΟΥΑ που είχαμε για να παίζουμε με τα ξαδέρφια μου , ήταν ενα Νintendo με κασέτες που έμπαιναν ΙΣΙΑ στο μηχάνημα ( θα ψαξω φωτο ) και το TELETEXT που είχε το MEGA .

νατο !!

Δημοσ.

Δε ξέρεις τι έκανες Σουγκάτα μόλις τώρα.Σήμερα (well η 30η Αυγούστου για σας έχει ήδη έρθει) θα ήταν η 33η επαίτειος γάμου των δικών μου αν ζούσε ο Τοξονταντ.

God I just love it bitches.Το Τοξοβολέικο σχεδόν μεγάλωσε με το ορίτζιναλ.Είναι το κομμάτι των δικών μου.Σε κάθε επαίτειο του γάμου τους από τα late 80's έπαιζε συνέχεια αυτό.Ο Τοξοντάντ ήταν πολύ εκφραστικός λέμε κ η Τοξομαμ άλλο που δεν ήθελε.Πανικάρα στο σπίτι κάθε φορά που έπαιζε αυτό.

Αναμνησάρες λέμε.

• Like 2
Δημοσ.

λολ Δημοτικό πήγαινα και το πιο HIGH TECH ΓΑΜΑΟΥΑ που είχαμε για να παίζουμε με τα ξαδέρφια μου , ήταν ενα Νintendo με κασέτες που έμπαιναν ΙΣΙΑ στο μηχάνημα ( θα ψαξω φωτο ) και το TELETEXT που είχε το MEGA .

νατο !!

Χρειάστηκε να ψάξεις για να το θυμηθείς;

ban_him_3.jpg

:P :P

Δημοσ.

επίσης παρενοχλώ σεξουαλικά με πμ κ τον πινωκολωνιες αλλα δαύτος δεν απαντάει γαμώτη μου

Πρόσεχε γιατί αυτός είναι παλιά καραβάνα!

Δημοσ.

Συμβαίνει τώρα:το τρολάρισμα του αιώνα!Κοιτάξτε σε ποιο θέμα και σε τι ποστ μου απαντάνε οι άλλοι σοβαρά.  :mellow:​  Τόξο πάρε θέση σε αφορά!Κλαίω.  :lol:  http://www.insomnia.gr/topic/492677-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82/page-2

Δημοσ.

Καλημέρα. Πείτε όλοι χρόνια πολλά στους Αλέξανδρους σήμερα! Κρίμα είμαστε, μιλάμε για το γκανιάν των ονομαστικών εορτών! :P

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/16756-πρόβλημα-με-sector-του-δίσκου/

Lucifer 12 χρόνια πριν, τρελαμενος για ενα βίντεο 155mb.....

Ποια τσόντα ήταν ρε θυμάσαι;

:P

Τώρα από πού να το πιάσεις αυτό. Από την υπογραφή; Το φρασεολόγιο; Το μέγεθος του αρχείου;

Priceless.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...