margaritagr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ρε παιδια βλεπω να χουνε ανεβασει μερικοι φωτογραφιες με το πτωμα του Ασλανη κι αναρρωτιεμαι ποσο πια πιο κατω μπορουν να πεσουν;;; Τα κορακια βρηκανε ειδηση και ξεπερασαν τους εαυτους τους παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Οτι να ναι.. Σεβασμος μηδεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Opaiktis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 τι έχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Nicoc και εγω!!!. Οταν κοπω λιγο στο δαχτυλο και τρεξει λιιιιιγο αιμα το γλυφω. Παρολαυτα δεν εχω καταλαβει αν εχει ωραια γευση ή οχι δεν είναι απλά ωραία ,ειναι τέλεια Αμαν καλέ, θα σας φωνάζουμε όταν κοβόμαστε να ρουφάτε και το δικό μας ξένο αίμα πίνω μόνο απο βαπίρ για να γίνω βαπίρ αφότου μου αποδείξει οτι είναι βαπίρ και εξασφαλίσω ανοσία Απαπά καλέ, δε δοκιμαζω ξενο αίμα! δηλαδή αν ήταν απο βαπίρ για να σε κάνει βαπίρ ενώ σου είχε αποδείξει οτι είναι βαπίρ και θα αποκτούσες ανοσία δεν θα έπινες ενα σφηνάκι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 θέλω να πάρω ηχεία αλλά έχει κανα μήνα που κάνω οικονομίες γιατί πρέπει αν μαζέψω λεφτά ως του χρόνου για τις διακοπές της ζωής μου . Φακ δεν είναι απλά ωραία ,ειναι τέλεια ξένο αίμα πίνω μόνο απο βαπίρ για να γίνω βαπίρ αφότου μου αποδείξει οτι είναι βαπίρ και εξασφαλίσω ανοσία δηλαδή αν ήταν απο βαπίρ για να σε κάνει βαπίρ ενώ σου είχε αποδείξει οτι είναι βαπίρ και θα αποκτούσες ανοσία δεν θα έπινες ενα σφηνάκι ? Χάθηκα . Για να πιείς αίμα πρέπει να είσαι ήδη βαμπίρ , γιατί μόνο τότε δαγκώνεις αβέρτα . Πιο πρίν πιο πιθανό είναι βαμπίρ να δάγκωσε εσένα πρωτού βαμπιροποιηθείς , και έτσι να γίνεις βαμπίρ . Εκτώς και αν έχεις κονέ ως μη-βαμπιροποιημένος με βαμπίρ , και οικειοθελώς σου αφήσει μια γωνιά για τζούρα , ίσαι ίσα για το βαμπίριαζμα . Ε ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εγω λεω να παω το χειμωνα διακοπες.. Γιατι φετος το καλοκαιρι ουτε καμπιγκ δεν αξιοθηκα να παω... Ενα σαββατο εβγαινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δεύτερο σερί καλοκαίρι που φεύγει χωρίς να έχω πάρει άδεια. Έχω κάψει φλάντζες... :-/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δεύτερο σερί καλοκαίρι που φεύγει χωρίς να έχω πάρει άδεια. Έχω κάψει φλάντζες... :-/ κουράγιο , εγώ δεν βρισκω δουλεια χΔ κάτσε να πουμε τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Να ρωτήσω, χρησιμοποιείς κανείς το opti-free express? είναι καλό, είναι ικανοποιημένος?Δυστυχώς δεν βρήκα το replenish opti-free που χρησιμοποιούσα και πήρα αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Χάθηκα . Για να πιείς αίμα πρέπει να είσαι ήδη βαμπίρ , γιατί μόνο τότε δαγκώνεις αβέρτα . Πιο πρίν πιο πιθανό είναι βαμπίρ να δάγκωσε εσένα πρωτού βαμπιροποιηθείς , και έτσι να γίνεις βαμπίρ . Εκτώς και αν έχεις κονέ ως μη-βαμπιροποιημένος με βαμπίρ , και οικειοθελώς σου αφήσει μια γωνιά για τζούρα , ίσαι ίσα για το βαμπίριαζμα . Ε ; ναι αλλα δε θα σε κεράσει ενα σφηνάκι αφου σε δαγκάσει α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δεύτερο σερί καλοκαίρι που φεύγει χωρίς να έχω πάρει άδεια. Έχω κάψει φλάντζες... :-/ Ήταν οτι θα κοιμοσουν τωρα,ε..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 καλά μη νομίζετε . Αποκεί και πέρα αρχίζει η πούτσα της ζωής μου , ελέω στρατού και μετά δουλειά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 @Mary, Παντόφλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 ναι αλλα δε θα σε κεράσει ενα σφηνάκι αφου σε δαγκάσει α? Δεν ξέρω αν ο κανιβαλισμός είναι ηθικά αποδεκτός στην κοινωνία βαμπίρ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Απολαυσε την τωρα και μετα τα σκεφτεσαι ολα αυτα.. Μην σε αγχωνουν απο τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις