dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 και γω με 35-36 νούμερο παπούτσι παρακαλάω για να δανειστώ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 . Την εκανε η μανα μου... Μιλφε'ι' με ειπε οτι ειναι.. Ενα κομματακι πολυ μικρο εφαγα.. Ε μην βαρατε δεν μπορουσα να μην δεν φαω... Τωρα χτυπαω την σαλατα μου. Μαρουλι σαρδελες καλαμποκι γιαουρτι αγγουρι... Με νευριαζει να θελουν τα δικα μου ρουχα.. Να τα φορανε με το ετσι θελω. Ποσες φορες ειπα δεν τα αγγιζεται. Αυτοι στα @@ τους με γραφουν.. Τωρα με ρωταει ο αδερφος μου ο μεγαλος. Εχεις μπλε βερμουδα; Λεω ναι αλλα μην κανεις ορεξη.. Ε οταν θα θελησει να την βαλει ουτε που θα με υπολογισει.. Τωρα με σπανε τα νευρα με το μαλλι... Εσεισ που μου λετε να ειμαι χαλαρος. Αν ειχατε μια αδερφη και φορουσε τα ρουχα σας τα βρακακια δμσας. Τα αγαπημενα παππουτσια/ τσαντες τι θα την λεγατε; διαλυτικά ===> shift + alt + γιώτα διαλυτικά ΜΕ τόνο ===> ctrl + alt + γιώτα επειδή βάζεις τόνους αντί διαλυτικών 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αwesome response is awesome. Liverpool εχετε κοινες παρεες με τους αδερφους σου? Με τον μεγαλο ναι... Αυτο το σαββατο μαζι ημασταν για ποτο... Αλλα δεν το συνιθιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Υπάρχει η Ατονία, δεν είναι κακόσσ. σαν τα αδέρφια δεν έχει...έλα βρε μην γίνεσαι τόσο αρνητικός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 διαλυτικά ===> shift + alt + γιώτα διαλυτικά ΜΕ τόνο ===> ctrl + alt + γιώτα επειδή βάζεις τόνους αντί διαλυτικών οχι δεν ειναι τονοι, απο το iphone εγραφα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 ε εντάξει μωρέ, σιγά αφού γράφει σωστά ορθογραφημένα και δεν μας βγαίνουν τα μάτια, καλά είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 οχι δεν ειναι τονοι, απο το iphone εγραφα...... κράτα πατημένο το γράμμα και σου βγάζει επιλογές ( ναουμε ναουμε ναουμε ) ( ουγκ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δεν πολυ βασω τονους οταν γραφω σε φορουμ.., αλλα προσεχω να μην κανω ορθογραφικα λαθη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 και γω με 35-36 νούμερο παπούτσι παρακαλάω για να δανειστώ!!!! Τι κλαις καλέ; Με τετοιο πόδι και τοσο μικρο νούμερο πάντα θα βρισκεις παπουτσι, ακομα και τελος εκπτωσεων!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Με τον μεγαλο ναι... Αυτο το σαββατο μαζι ημασταν για ποτο... Αλλα δεν το συνιθιζω... Αρα δεν ειναι και τοσο μεγαλο το "προβλημα". Chill και απλα διαφοροποιησου με το χαρακτηρα σου. Παντως αναρωτιεμαι αν οι διδυμοι εχουν το ιδιο προβλημα. ΟΧΙ οσοι εχουν αυτο το ζωδιο για να προλαβω Οι αλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 True fact μεταξυ αδερφων! Νομιζω πως σχεδον ολες οι αδερφες μεταξυ τους ανταλλάσουν ρούχα παπουτσια κλπ... Βεβαια, εγω ειμαι 1,70 και 38 νουμερο παπουτσι και η αδερφη μου 1,85 και 41 νουμερο παπουτσι οποτε λιγα μοιραζομαστε.... Omg εισαι η αδερφη της http://www.imdb.com/name/nm0000235/?mode=desktop??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δίδυμοι που ξέρω είναι κώλος και βρακί...Μάλιστα το ένα ζευγάρι διδύμων σπούδαζαν στην ίδια σχολή, στην ίδια ειδικότητα(είχαν διαφορετικές κοπέλες, ευτυχώς!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ασχετο: Ερχονται οι Gregorian και δε θα μπορεσω να παω. Την τυχη μου μεσα τοσα χρονια παρακαλουσα και τωρα λος που. Not a single fuck was given το ξερω, αλλα επρεπε να το πω.. http://entertainment.in.gr/html/ent/024/ent.152024.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Omg εισαι η αδερφη της http://www.imdb.com/name/nm0000235/?mode=desktop??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Chill Storm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις