dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Χαλλλαρά, η τούρτα βγήκε; τίποτα σε προφιτερόλ έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αμαν ρε Liver μη νευριάζεις, είσαι πρότυπο και πρέπει να σου αρέσει....κατά βάθος... Να ανησυχείς όταν τους δεις να λιγουρεύονται τα κορίτσια που θα έχεις ανα διαστήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αν είσαι αδερφός της προκοπής πρέπει στην αρχή να του πασάρεις γυναίκες. Για τα πρώτα του βήματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Γυναίκες ναι, αλλά όχι και τις γυναίκες ΣΟΥ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πρέπει να περάσεις από το ΜΟΥ στo ΜΑΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Χαλλλαρά, η τούρτα βγήκε; τίποτα σε προφιτερόλ έχει;. Την εκανε η μανα μου... Μιλφε'ι' με ειπε οτι ειναι.. Ενα κομματακι πολυ μικρο εφαγα.. Ε μην βαρατε δεν μπορουσα να μην δεν φαω... Τωρα χτυπαω την σαλατα μου. Μαρουλι σαρδελες καλαμποκι γιαουρτι αγγουρι... Με νευριαζει να θελουν τα δικα μου ρουχα.. Να τα φορανε με το ετσι θελω. Ποσες φορες ειπα δεν τα αγγιζεται. Αυτοι στα @@ τους με γραφουν.. Τωρα με ρωταει ο αδερφος μου ο μεγαλος. Εχεις μπλε βερμουδα; Λεω ναι αλλα μην κανεις ορεξη.. Ε οταν θα θελησει να την βαλει ουτε που θα με υπολογισει.. Τωρα με σπανε τα νευρα με το μαλλι... Εσεισ που μου λετε να ειμαι χαλαρος. Αν ειχατε μια αδερφη και φορουσε τα ρουχα σας τα βρακακια δμσας. Τα αγαπημενα παππουτσια/ τσαντες τι θα την λεγατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Είσαι λίγο γκόμενα Liver, ε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Γυναίκες ναι, αλλά όχι και τις γυναίκες ΣΟΥ Επιτέλους!!!! Κάποια που έχει κατανοήσει ότι οι γυναίκες είναι κτήμα των ανδρών!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 . Την εκανε η μανα μου... Μιλφαι με ειπε οτι ειναι.. Ενα κομματακι πολυ μικρο εφαγα.. Ε μην βαρατε δεν μπορουσα να μην δεν φαω... Τωρα χτυπαω την σαλατα μου. Μαρουλι σαρδελες καλαμποκι γιαουρτι αγγουρι... Με νευριαζει να θελουν τα δικα μου ρουχα.. Να τα φορανε με το ετσι θελω. Ποσες φορες ειπα δεν τα αγγιζεται. Αυτοι στα @@ τους με γραφουν.. Τωρα με ρωταει ο αδερφος μου ο μεγαλος. Εχεις μπλε βερμουδα; Λεω ναι αλλα μην κανεις ορεξη.. Ε οταν θα θελησει να την βαλει ουτε που θα με υπολογισει.. Τωρα με σπανε τα νευρα με το μαλλι... Εσεισ που μου λετε να ειμαι χαλαρος. Αν ειχατε μια αδερφη και φορουσε τα ρουχα σας τα βρακακια δμσας. Τα αγαπημενα παππουτσια/ τσαντες τι θα την λεγατε; Τι milf ήτανε;[το μιλφαι] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Είσαι λίγο γκόμενα Liver, ε; Οτι πιεις... Ελα να βγουμε για ποτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δεν θα ΄χα πρόβλημα, πρόβλημα θα 'χα αν μου τα ζητούσε ο φίλος μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 @viper το διορθωσα... Απο ταχυτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αwesome response is awesome. Δεν θα ΄χα πρόβλημα, πρόβλημα θα 'χα αν μου τα ζητούσε ο φίλος μου... Liverpool εχετε κοινες παρεες με τους αδερφους σου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 [...] τι θα την λεγατε; Copycat 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εσεισ που μου λετε να ειμαι χαλαρος. Αν ειχατε μια αδερφη και φορουσε τα ρουχα σας τα βρακακια δμσας. Τα αγαπημενα παππουτσια/ τσαντες τι θα την λεγατε; True fact μεταξυ αδερφων! Νομιζω πως σχεδον ολες οι αδερφες μεταξυ τους ανταλλάσουν ρούχα παπουτσια κλπ... Βεβαια, εγω ειμαι 1,70 και 38 νουμερο παπουτσι και η αδερφη μου 1,85 και 41 νουμερο παπουτσι οποτε λιγα μοιραζομαστε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις