nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 εγώ όταν κόβομαι γλύφω το αίμα μου αρέσει η μεταλλική του γεύση αλλα να πιω κάτι απο άλλο άνθρωπο για κανένα λόγο ίσως αίμα αν ήμουν βαπίρ και είχα ανοσία στις αρρώστιες πάντως υπάρχει σε κάποιους πολιτισμούς ο μύθος οτι το αίμα σου δίνει δύναμη και οξύνει τις αισθήσεις
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ο μπιτς... Πολυ σπαριλα σημερα.... Εχει και ο μικρος αδερφο μου γενεθλια και εχει γεμισει ο τοπος μικρα.... Παλι θα φαμε ρεεεε γλυκο...
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 έβρεξε πάρα πολύ και ευτυχώς δρόσισε, θα κοιμηθούμε καλά σήμερα
chill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 έβρεξε πάρα πολύ και ευτυχώς δρόσισε, θα κοιμηθούμε καλά σήμερα Έβρεξε; Μπουγατσάκι είσαι; 3
mary Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 εγώ όταν κόβομαι γλύφω το αίμα μου αρέσει η μεταλλική του γεύση αλλα να πιω κάτι απο άλλο άνθρωπο για κανένα λόγο ίσως αίμα αν ήμουν βαπίρ και είχα ανοσία στις αρρώστιες πάντως υπάρχει σε κάποιους πολιτισμούς ο μύθος οτι το αίμα σου δίνει δύναμη και οξύνει τις αισθήσεις Nicoc και εγω!!!. Οταν κοπω λιγο στο δαχτυλο και τρεξει λιιιιιγο αιμα το γλυφω. Παρολαυτα δεν εχω καταλαβει αν εχει ωραια γευση ή οχι 1
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Nicoc και εγω!!!. Οταν κοπω λιγο στο δαχτυλο και τρεξει λιιιιιγο αιμα το γλυφω. Παρολαυτα δεν εχω καταλαβει αν εχει ωραια γευση ή οχι Αμαν καλέ, θα σας φωνάζουμε όταν κοβόμαστε να ρουφάτε και το δικό μας
mary Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αμαν καλέ, θα σας φωνάζουμε όταν κοβόμαστε να ρουφάτε και το δικό μας Απαπά καλέ, δε δοκιμαζω ξενο αίμα! 4
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Τωρα τον 3ο τον πατας μια σφαλιαρα... Εχω τον μεγαλο κανει ιδιο μαλλι με μενα.. Τωρα κ ο μικρος το κανε... Γαμωτο θα τον αρπαξω τον βλακα...
mary Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Χαλλλλλλλλαρωσε ρε liverpool89. Σε θαυμαζουν κατα βαθος για αυτο σε αντιγραφουν!!! 2
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Απαπά καλέ, δε δοκιμαζω ξενο αίμα! Γιατί καλέ; μη γίνεσαι ρατσίστρια!!!!
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αμαν ρε Liver μη νευριάζεις, είσαι πρότυπο και πρέπει να σου αρέσει....κατά βάθος...Να ανησυχείς όταν τους δεις να λιγουρεύονται τα κορίτσια που θα έχεις ανα διαστήματα...
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πριν 2 μερες κουρευτηκα... Και ημουν ετοιμος να τα παρω με την ψιλη.. Αλλα με ειπε αυτος που με κουρευει ε μην εισαι μαλακας.. Μια χαρα εισαι... Θα μου την βιδωσουν... Αμαν ρε Liver μη νευριάζεις, είσαι πρότυπο και πρέπει να σου αρέσει....κατά βάθος... Να ανησυχείς όταν τους δεις να λιγουρεύονται τα κορίτσια που θα έχεις ανα διαστήματα... Ποτε δεν θα ηθελα αδερφος μου να γλυκοκοιταει την κοπελα μου... Γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις