Adon1s Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Έχω ακούσει για μια τύπισσα που ζωγραφίζει πίνακες με το αίμα της περιόδου της . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Έχω ακούσει για μια τύπισσα που ζωγραφίζει πίνακες με το αίμα της περιόδου της . Ε κρίμα είναι να πηγαίνει χαμένο τόσο αίμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αυτό το πράγμα που πίνει, είναι βία το 1/5 ενός πλακούντα στο μπλέντερ. Αν ήταν 2 μπυροπότηρα, πίστευα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 ξερει αυτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εγώ έχω καταπιεί αμνιακό υγρό κύριε! Και δεν ήταν απ' τη γυναίκα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 κοκτειλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ρε μαλάκες μην βάζετε την λέξη πλακούντας και μπυροπότηρο στην ίδια πρόταση.Έχω περίεργο συνειρμικό, μην μου γαμάτε once and for all μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της εβδομάδας, σας παρακαλώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Κάνει ζέστη, γιατί δεν βρέχει να έχει πιο δροσιά. Βρέχει, γιατί δεν έχει ήλιο να πάμε για μπάνιο. Βρε ουστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Τελευταίο διήμερο κωλοζέστης. Στο διάολο καλοκαίρι, ήλιετ τζους επιτέλους!! 40,4 λέει ο κουμπάρος έγραψε η Ελευσίνα σημερα. Ρίξε ενα χιόνι γαμώ να γουστάρουμε...... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εγώ ξύπνησα και οδήγησα στην ομίχλη με 7-8 βαθμούς και γύρισα με ζέστη (~22) τραγουδώντας με ανοιχτό παράθυρο στο αυτοκίνητο. Τώρα νυστάζω και κρυώνω πάλι, σα πρεζάκι νιώθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Τελευταίο διήμερο κωλοζέστης. Στο διάολο καλοκαίρι, ήλιετ τζους επιτέλους!! 40,4 λέει ο κουμπάρος έγραψε η Ελευσίνα σημερα. Ρίξε ενα χιόνι γαμώ να γουστάρουμε...... μην παίρνεις κ όρκο πέρσι που μπήκα στρατό το Σεπτέμβρη λιώσαμε στη ζέστη και στην ορκωμοσία γάμησε τα ελπίζω φέτος να δροσίσει νωρίτερα.. Εγώ ξύπνησα και οδήγησα στην ομίχλη με 7-8 βαθμούς και γύρισα με ζέστη (~22) τραγουδώντας με ανοιχτό παράθυρο στο αυτοκίνητο. Τώρα νυστάζω και κρυώνω πάλι, σα πρεζάκι νιώθω. που είχες πάει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 πόσο μακριά και είχε τόσους βαθμούς διαφορά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 <p>Εγώ έχω καταπιεί αμνιακό υγρό κύριε! Και δεν ήταν απ' τη γυναίκα μου.</p> -__- o_O Μετά το αρχικό σοκ να ρωτήσω... ...νόστιμο; μμμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 κοφτε τις αηδίεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςς! :eek: :eek: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις