leftermann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν, έχετε όλοι χαιρειτισμούς από τον Ακίλη. Ναι, τον γνωστό Ακίλη, αυτόν που είναι πιό γέρος κι από μένα. Μου έστειλε ένα σπαμ μέηλ κάποια στιγμή, μετά άλλο ένα, μετά ένα τρίτο, και μετά τον πλάκωσα στα καντήλια, οπότε ξεμύτισε και μίλησε. Ζητάει συγνώμη που εξαφανίστηκε, αλλά έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή του. Έχει γίνει γκέη, μετακόμισε στην Πάτρα όπου συζεί με έναν Νιγηριανό, πολύ καλό και προικισμένο παλικάρι. Δουλεύει όλη μέρα κι όλη νύχτα σε ένα σκοτεινό δωματιάκι μου είπε, και στον λίγο ελεύθερο χρόνο του εκπληρώνει τα συζυγικά του καθήκοντα στον αγαπημένο του. Για αυτό και χάθηκε έτσι απότομα. Είχε κατεβεί και στις εκλογές μου είπε, με το κόμμα των Οικολόγων Ανταλλακτικών, με όρεξη, διάθεση και όραμα για να αγωνιστεί για την ισότητα των ομοφυλόφιλων, πήρε πολλούς σταυρούς είπε αλλά κανέναν από πίσω, άσε που δεν πήγε καλά το κόμμα και δεν εκλέχθηκε, δυστυχώς... Ίσως περάσει κι από δω κάποια στιγμή, να σας τα πει ο ίδιος. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 τον βλέπω online που και που στο msn...
freedubus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Έλα πώς το κόβετε το εργαλείο; Kακάσχημο έτσι; Φτερό πίσω, μπαγκαζιέρα, και μια ψηλή ζελατίνα του λείπουν και φύγαμε.
freedubus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 1998, 112000km, το μοτέρ δουλεύει σαν καρδιά μωρού. Ελπίζω να μας πάει μέχρι την Ηγουμενίτσα.
athlios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Γιατι μονο για το Αθηνα-Ηγουμενιτσα το θες? Γιατι μονο για το Αθηνα-Ηγουμενιτσα το θες?
leftermann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Φτερό πίσω, μπαγκαζιέρα, και μια ψηλή ζελατίνα... και ένα κίτρινο κασόνι ΜΕΒΓΑΛ πίσω και είσαι κομπλέ. 2
viper2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Έλα πώς το κόβετε το εργαλείο; Kακάσχημο έτσι; Φτερό πίσω, μπαγκαζιέρα, και μια ψηλή ζελατίνα του λείπουν και φύγαμε. παιζε να σε βγαλει και για dakar http://www.youtube.com/watch?v=_MHpGQ0HK1U
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Στην Τούμπα. Στην άνω, κάτω ή μήπως στη μεγάλη; in other news, πολλοί καφέδες και χυμοί σήμερα... http://www.youtube.com/watch?v=L-GG7hP6uaE
mary Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ειδα στον υπνο μου οτι εσπαζα επιτηδες ποτηρι.Τι να'ναι;;
athlios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ο μπροστα μου στη σχολη, εχει ζωγραφισει ενα πουλι σε μία Α4 και το δειχνει στον καθηγητη. Παιρνει ναρκωτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις