Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχετε όλοι χαιρειτισμούς από τον Ακίλη. Ναι, τον γνωστό Ακίλη, αυτόν που είναι πιό γέρος κι από μένα.

Μου έστειλε ένα σπαμ μέηλ κάποια στιγμή, μετά άλλο ένα, μετά ένα τρίτο, και μετά τον πλάκωσα στα καντήλια, οπότε ξεμύτισε και μίλησε. Ζητάει συγνώμη που εξαφανίστηκε, αλλά έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή του.

Έχει γίνει γκέη, μετακόμισε στην Πάτρα όπου συζεί με έναν Νιγηριανό, πολύ καλό και προικισμένο παλικάρι. Δουλεύει όλη μέρα κι όλη νύχτα σε ένα σκοτεινό δωματιάκι μου είπε, και στον λίγο ελεύθερο χρόνο του εκπληρώνει τα συζυγικά του καθήκοντα στον αγαπημένο του. Για αυτό και χάθηκε έτσι απότομα. Είχε κατεβεί και στις εκλογές μου είπε, με το κόμμα των Οικολόγων Ανταλλακτικών, με όρεξη, διάθεση και όραμα για να αγωνιστεί για την ισότητα των ομοφυλόφιλων, πήρε πολλούς σταυρούς είπε αλλά κανέναν από πίσω, άσε που δεν πήγε καλά το κόμμα και δεν εκλέχθηκε, δυστυχώς...

Ίσως περάσει κι από δω κάποια στιγμή, να σας τα πει ο ίδιος.

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Έλα πώς το κόβετε το εργαλείο; Kακάσχημο έτσι; Φτερό πίσω, μπαγκαζιέρα, και μια ψηλή ζελατίνα του λείπουν και φύγαμε.

post-127753-0-76860200-1350460464_thumb.jpg

Δημοσ.

Ο μπροστα μου στη σχολη, εχει ζωγραφισει ενα πουλι σε μία Α4 και το δειχνει στον καθηγητη. Παιρνει ναρκωτικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...