Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς εσένα και τον τόξο το insomnia θα ήταν άλλο ένα τεχνολογικό forum :)

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Η πιο γρήγορη μεταμόρφωση που έγινε ποτέ, με μόλις ένα ποστ η 38άρα φιλήσυχη νοικοκυρά μετετράπη σε αποστομωτική αυτόφωτη ύπαρξη που πλέον τα ποστ της δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια

Δημοσ.

Μετά τα 18 και ειδικά στα 18 - 23/24 είναι έγκλημα να μένει ο οποιοσδήποτε με τους γονείς του .<br><br><br>

Πληρώνω την μαλακία που έκανα και έδωσα προτεραιότητα μετα τις πανελλήνιες κ δήλωσα πρώτα σχολές της πόλης μου . Για να μη ζορίζονται πολύ οι δικοί μου<br><br><br>

Πάρτα μαλάκα . Απο Λάρισα και κάτω έπρεπε να δήλωνα .<br><br><br><br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Same hereee...... :(

Καταβαθος ζηλευω οσους περασαν σε άλλη πόλη και μεναν μονοι τους...

Και μενα με ρωτουσε η μανα μου που θα πας, με ποιον θα βγεις.

Οταν γυρνουσα που ησουνα τι εκανες. Ε μια μερα με την βιδωσε και οταν με ρωτησε που ησουνα σημερα τι εκανε. Την πεταω ενα ' Γαμουσα' ε απο τοτε δεν με ξαναρωτησε...

:whistle: χμμμμμμμμ.......... :mellow:

Δημοσ.

To smart είχε μπει για τα καλά στο αντίθετο ρεύμα ενώ ήταν μονόδρομος ενώ στο μηχανάκι ο τυπάς είχε πιει σχετικά πολύ.

Ποιος φταίει για την μετωπική; Εγώ ψηφίζω αρκετά περισσότερο το σμαρτ(στο οποίο ήταν ξανθιά τραβέλι ολοκληρωμένο btw)

Δημοσ.

Χωρίς εσένα και τον τόξο το insomnia θα ήταν άλλο ένα τεχνολογικό forum :)

μόλις διάβασα τι έγραψα χθες 

δεν ξέρω πως το σκέφτηκα αλλά σε ανάλογες φάσεις θα γράφω και άλλα και θα τα διαβάζω το επόμενο πρωί

μήπως τελικά γίνω η αιτία να διαβάσω για πρώτη φορά στη ζωή μου βιβλία γράφοντας τα δικά μου  ?  :mellow: 

καλημέθρα  B) 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερες.. Σημερα πηγαινοντας για Θεσσαλονικη, στην στροφη του cosmos εγινε τρακαρισμα. Ενα φορτηγο με 3 αμαξια. Πρωι πρωι τα χρειαστηκα. Ο αλλος ηταν κατω στην ασφαλτο. Και δυο παιδια απο πανω του.. Ασθενοφορα και τροχαια δεν ειδα. Μαλλον δεν ειχε 5 λεπτα που ειχε γινει..

Δημοσ.

Ο γέρος η από πέσιμο η από χέσιμο θα πάει.

Έπεσα από σκάλα,μάλλον δεν έσπασα τπτ,βόγγαγα κανα μισάωρο και τώρα που "κρυώνει" δεν μπορώ να σταθώ.

γμτηνατυχιαμου κι έχω και δουλειές,πολλές δουλειές.

Δημοσ.

η γιαγια συνηθως καθε πρωι ερχετε με πρωμηθειες.γαλα ψωμι τα κλασικα.σημερα ηρθε και αντι να εχει παρει το κλασικο 2% απο οτι να ναι μαρκα εφερε ενα παιδικο advance με λιγη λακτοζη.λεω ok δεν πειραζει.ποσο χαλια μπορει να ναι?

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΧΕΙ ΓΑΜΑΤΗ ΓΕΥΣΗ!ειναι σαν μπισκοτα και μυριζει ωραια :wub: :wub:

γιατι δεν βγαζουν τα ενηλικα γαλατα ετσι νοστιμα?εεε?

Δημοσ.

σιγα απο ενα ποτηρακι τοσο δα μικρο?απο θερμιδες ειδα στα πεταχτα  οτι ειναι 10 παραπανω απο το 2%.τα υπολοιπα δεν προλαβα να τα δω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...