dimitra_m3 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Γιατί καλέ, και στο lidl έχει ελληνικά εμπορεύματα ή τέσπα σοκολάτες που τις βρίσκεις σε κοινά σούπερ μάρκετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Γιατί καλέ, και στο lidl έχει ελληνικά εμπορεύματα ή τέσπα σοκολάτες που τις βρίσκεις σε κοινά σούπερ μάρκετ Oh well, ότι εχω δοκιμάσει από lidl μου φαίνεται επιεικώς σκατά. Πλην ενός Χαλβά ο οποίος αποδείχτηκε πως τα έχει τα θεματάκια του (δεν θυμάμαι τι σκατά είχαν βρει και τον απέσυραν, κάποιος το χε γράψει στο ανάλογο νήμα οπότε και δεν ξαναπήρα). Γενικά πιστεύω πως τα lidl είναι ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει και απο πλευράς γεύσης και απο πλευράς ποιότητας. Μόνο χαρτιά από το lidl και τίποτε περισσότερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Οκ θα σου φέρω μια Lacta να μου πεις αν είναι Lidl ή όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Οκ θα σου φέρω μια Lacta να μου πεις αν είναι Lidl ή όχι Θα εκπλαγείς!!! Ο ουρανίσκος μου είναι γκουρμέ, πιάνει την lidlίλα αμέσως 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Οοοοο, Θέλω να το δω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ο ουρανίσκος μου είναι γκουρμέ Τσοκολάτα να ναι κι ότι να ναι ουυ αμέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Οοοοο, Θέλω να το δω! I'm available for μαμ lessons 24/7. ουυ αμέ... Σςςςςςς Τσοκουλάτα ρεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Θα παρω χαρτακι προτεραιοτητας για τα λεσονς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Σςςςςςς Τσοκουλάτα ρεεεεεε άσε ρε Σάββα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Θα παρω χαρτακι προτεραιοτητας για τα λεσονς Στην καλύτερη: θα γίνω πηγή θαυμασμού Στην χειρότερη: θα φάω σοκολάτα Oh σου δίνω free pass!!! άσε ρε Σάββα... Πάρτο ευθεία εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Σάαααββαςςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καφε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 και καλά ο Σάββας είναι η εν συντομία του σαβουρογάμη, σε αυτή την περίπτωση σαβουροφάης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Σάαααββαςςςςςς Καφε? Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εφηύρες μόλις Thresh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 hmmmmmmm, no... (σε φάση "make me sandwich και ένα καφέ μαζί"?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις