*nenya* Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Που την αρπαξες βρε nenya? Περαστικα..Σ'ευχαριστωωω! Δεν ξέρω...αλλά πονάει ο λαιμός, να δω τί θα φάω που δν μπορώ να καταπιώ, ανέβασα πυρετό κ πονάει όλο το κορμί. my weekend is ruined Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Bad news, κανε ενα χλιαρο μπανιο κ μετα κουκουλωσω, παρε αντιπυρετικο κ για το λαιμο κανε γαργαρες ενα ποτηρι τσαι χαμομηλι, να μη καιει ομως, αλλα να ναι σε θερμοκρασια δωματιου, μαζι με μαγειρικη σοδα. Περαστικουλια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ζέστη και πυρετός. Κακός κακός συνδυασμός :'( Πωωω μανικι.περαστικα εε!! Αι στο διαόλο απατεώνες ιταλοι! Πριν από λίγο εσπασε η γυάλινη γόνδολα απο τη Βενετία . πάλι! Αυτή ηταν η δεύτερη που έχω άγορασει!!τελείωσε! Την επόμενη φορα ή μπρουτζινη ή τιποτα! Δεν τη ξαναπατάω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 θέλω και γω γόνδολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εγω θελω τη παλιά αλλά δεν μπορω να τη κολλήσω..εχει γινει χίλια κομμάτια :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 ΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΓΟΝΔΟΛΙΕΡΗΗΗΗΗΗΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Οργανώνουμε ένα άμεσο ταξιδάκι στη Βενετία να εφοδιαστούμε, μη στεναχωριέσαι γατοκόριτσο, θα πάρουμε καινούργιες και καλύτερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μου είπαν καλό χειμώνα σήμερα! Ρε δε γαμιόμαστε λεω 'γω, από τώρα; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Γιατί δεν λενε καλό φθινόπωρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 μα έλεος που τον είδαν τον χειμώνα, και πέρσι τα ίδια λέγανε και βάλαμε μακρυμάνικο τον Οκτώβρη....το αποφάσισα, όλο το Σεπτέμβρη θα κάνω μπάνιο στη θάλασσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 γμστ, πέρσυ φτάσαμε περίπου 90κάτι Αυγούστου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μου είπαν καλό χειμώνα σήμερα! Ρε δε γαμιόμαστε λεω 'γω, από τώρα; ασε μερικοι ειναι ανωμαλοι.εγω καλο χειμωνα μονο το νοεμβριο δεχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Συμφωνώ από Νοέμβρη και μετά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν είναι θέμα καιρού ρε σπίρτα. Επίσης ο καιρός καλά ξηγήθηκε φέτος. Πώς θα πληρώναμε πετρέλαιο ξέρω γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Αναμμένα σπίρτα, είναι δεν είναι θέμα, είναι εκνευριστικό να ακούγεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις