Adon1s Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αν και δεν εχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου σε επιχείρηση , ώντας ακόμα φοιτητής , θα διάλεγα το πρώτο καθαρά και μόνο επειδή δεν μπορώ τις απρόσωπες ψυχρές καταστάσεις και αχέσεις . Σίγουρα ενα φιλικό περιβάλλον σου φτιάχνει άλλη διάθεση και όρεξη για δουλειά έναντι του δεύτερου σεναρίου που μπορεί να φτάσει στο να γίνει αγγαρία η δουλειά σου εκεί . Γνωμη μου παντα ε Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλά βρήκες δύο δουλειές και δεν ξέρεις ποιά να διαλέξεις;;; σοκ και δέος... Βασικά δεν μας λες τίποτα για τις απολάβές, για το ωράριο εργασίας, ένσημα ασφάλειας ή άνευ.Το οικείο περιβάλλον ή το ουδέτερο παίζουν δευτερεύοντα ρόλο.Δεν μου αρέσει η τόση οικειότητα, προτιμώ το ανταγωνιστικό περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Το κακο στο πρωτο είναι πώς μπορεί να την πατήσεις και να βάλεις συναίσθημα πράγμα που μπορεί να σε κρατήσει και λίγο πισω. Απο την άλλη ετσι επειδή συνήθως ειναι αμφίδρομο μπορείς να ζητήσεις πράγματα. Στον αντιποδα στο δευτερο δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα και είσαι απλα αλλος ενας αναλώσιμος. Δημητρα ας πουμε πως εχω το πρώτο και υπάρχει προοπτική του δεύτερου. Ασφάλεια κ στα δυο, 52 ωρες στο πρωτο 40 στο δεύτερο. Ανάλογες απολαβές βασικά. Κοίτα στην ουσια πουλάω 12 χρόνια προϋπηρεσίας στο αντικείμενο διχως την αναγκη πληρωμής τους απο το νομο αφου πριν δεν ειχα ασφαλιση στο ικα αλλα στπ τεβε. Η χαρά του εργοδότης δλδ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αμοιβή;;σσ. επειδή μιλάμε λίγο στο φλου, κοιτάξεις τι σε οδηγεί εσένα μπροστά...δεν ξέρεις αν στη νεα θέση εργασίας μπορεί να σου ανοίξουν νεα "παράθυρα"αν είχα εξίσου ή και λίγο παραπάνω μισθό στη δεύτερη με λιγότερες ώρες εργασίας, περιβάλλον ουδέτερο, νομίζω θα το προτιμούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Κοντά στα 800 πες. +- ( πρώτο-δεύτερο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Το κακο στο πρωτο είναι πώς μπορεί να την πατήσεις και να βάλεις συναίσθημα πράγμα που μπορεί να σε κρατήσει και λίγο πισω. Απο την άλλη ετσι επειδή συνήθως ειναι αμφίδρομο μπορείς να ζητήσεις πράγματα. Στον αντιποδα στο δευτερο δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα και είσαι απλα αλλος ενας αναλώσιμος. Στην οικογενειακη επιχείρηση θα είσαι περισσότερο αναλώσιμος, μη γελιέσαι. Κατά τ' άλλα δεν βλέπω το κόλλημα. 52-40 με τα ίδια λεφτά, άρα ο μισθός είναι καλύτερος στην δεύτερη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ναι ακριβώς όπως τα λέει ο @frenzy, με λιγότερες ώρες στα ίδια λεφτά είναι ακαταμάχητα δελεαστικό.Μην δένεσαι με το επαγγελματικό περιβάλλον και κοίτα τι σε συμφέρει εσένα προσωπικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Yup - ποιος το γαμάει το περιβάλλον, go for the 40h! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 40h Προφανώς.Αρκεί να είναι όντως 40 και να μην σε αρχίσουν σε λίγο καιρό στις υπερωρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 = mind blown Σοβαρά. Ο,τι καλύτερο έχω πιει τα τελευταία 37 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Nahh - I'll have my Tanqueray καλύτερα... Ποτέ δεν μου έκατσε η Vodka, μόνο σε κάτι τελειωμένα party αν δεν είχε ξεμείνει τίποτα καλύτερο κατέφευγα σε αυτή. Και με χάλαγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 δεν ξερω τι να πω βασικα.με αποστομωσατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Προς τους Κρητικους του ΟΟΤ και όποιον άλλο ξέρει:Ψάχνω να νοικιάσω σπίτι για διακοπές στην Κρήτη, για το καλοκαιρι του '14, αλλά το θέλω λίγο μεγάλο (4 υ/δ μινιμουμ, πισίνα, BBQ). Που να ψάξω στο ιντερνετ; Μέρος ή γενικά όπου είναι το σπίτι πάτε? Πρόσβαση/βουνό/θάλασσα ενδιαφέρει? Δεν ξέρω κάποιο μέρος στο ίντερνετ, θα ρωτήσω κάτι φίλους που δουλεύουν στα τουριστικά/ξενοδοχειακά μήπως έχουν κάτι υπόψη. Αν ήσασταν οικογενειακά σας έκανα και το τραπέζι, αλλά με 4 υ/δ και BBQ μάλλον ετοιμάζετε εκστρατεία Οικογενειακή επιχείρηση [...] VERSUS Μεγαλύτερη επιχείρηση [...] Εφ'όσον έχεις 12 χρόνια στο αντικείμενο φαντάζομαι δεν σε ενδιαφέρει formal εκπαίδευση/σεμινάρια/πιστοποιήσεις κτλ πράγματα που συνήθως προσφέρουν οι μεγάλες εταιρίες. Plus στο work-life balance φαντάζομαι θα δείξει μεγαλύτερη κατανόηση η οικογενειακή επιχείρηση παρά η μεγάλη. Plus τα φαγώματα μεταξύ συναδέλφων δεν είναι σπάνιο που ανέφερες. Ειδικά σε μια εταιρία που κάποιοι θα είναι 10 χρόνια πχ θα έχουν αναπτυχθεί και διάφορες κλίκες/συμμαχίες που ενδεχομένως να σου κάνουν τα νεύρα ζαρτιέρες ώρες ώρες. Αν είσαι άνθρωπος που σιχαίνεται τα office politics, απλά να το έχεις υπόψη. Βέβαια μπορεί οι άνθρωποι να είναι μια χαρά κι όλα αμερόληπτα. Στη θέση σου θα πήγαινα εκεί που σε 5 χρόνια από τώρα θα ήμουν καλύτερα. Τι να τα κάνεις τα +200/500 ευρώ αν σε 5 χρόνια πάλι στα ίδια είσαι. Αν στην οικογενειακή θεωρείς ότι έπιασες ταβάνι, φύγε. Αν στην μεγάλη μάθεις ότι παίρνουν προαγωγή σε κάθε αλλαγή χιλιετίας, μείνε. Αν στην οικογενειακή ότι είναι να κάνεις/μάθεις το έκανες/έμαθες, φύγε. Αν στην μεγάλη είσαι Senior Project Executive Supervisor αλλά στην ουσία οι αποφάσεις που θα πάρεις είναι χρώμα στο background του Powerpoint μείνε. (το τελευταίο το θεωρώ απίθανο μιας που αναφέρεις μεγάλη εμπειρία, αλλά κατάλαβες τι εννοώ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Προς τους Κρητικους του ΟΟΤ και όποιον άλλο ξέρει: Ψάχνω να νοικιάσω σπίτι για διακοπές στην Κρήτη, για το καλοκαιρι του '14, αλλά το θέλω λίγο μεγάλο (4 υ/δ μινιμουμ, πισίνα, BBQ). Που να ψάξω στο ιντερνετ; εψαξες κανα airbnb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις