Chrisxxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Με τασιμο και νεσπρέσο θα δινεις κανα 40-50 την καψουλα αρα ναι σε συμφερει σε βαθος χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Λέγοντας βάθος χρόνου ; α , δεδομένου οτι την ημέρα παίζει να πιώ 1 καφέ το εμσημεράκι εναν κατα τις 8 ( στην εξεταστική ειεικά χειμώνα πλακώνομαι στον Γαλλικό ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 2 καφεδες = 1 ευρώ τη μερα κερδος. Ντου δε μαθ. Η μαζικη αγορα καψουλων και της καφετιερας ειναι που ποναει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Αν πάρεις reusable κάψουλες και καφέ χύμα θα κάνεις απόσβεση ακόμη πιο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Τσίμπησα σα θύμα, και αγόρασα έξι γυάλινες fix dark.E, από αυτές τις περιπτώσεις που το μπουκάλι να δύναται να δώσει μεγαλύτερη ευχαρίστηση, από το περιεχόμενο... :/edit: αααα για lager την πουλάνε, ανακαλώ, false pretenses από μεριά μου, για κάποιο λόγο θεώρησα ότι την πλασάρουν για stout! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 οχι ρε , σε σχέση με το γατοκάτουρο την ξανθιά , η ντάρκ είναι μια χαρά ρε ρε ρεεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Η dark τους έχει γεύση λες και πήραν την ξανθιά και της βαλανε χρωμα. Τόσο fail...είχα πάρει ένα μπουκάλι στη πρώτη γουλιά τη παράτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RobinBlack Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 σε μία κλίμακα από 1 έως 10, πόσο ντραπήκατε όταν είδατε την νέα διαφήμιση του τζάμπο με τον Django ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 5 αλλά όταν έπαιξε το δεύτερο μέρος με τη τιμή της uhu κατέβηκε στο 2 ήταν πολύ κορυφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Από 1 ως 10 θες; Τι είναι το Django; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Τσίμπησα σα θύμα, και αγόρασα έξι γυάλινες fix dark. E, από αυτές τις περιπτώσεις που το μπουκάλι να δύναται να δώσει μεγαλύτερη ευχαρίστηση, από το περιεχόμενο... :/ edit: αααα για lager την πουλάνε, ανακαλώ, false pretenses από μεριά μου, για κάποιο λόγο θεώρησα ότι την πλασάρουν για stout! Μαλάκα είναι αξιοπρεπέστατες! ..για φιξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ναι ρε, απλά το εγκέφαλος μου βλέπει μαύρη μπύρα και περιμένει βαρελίσια Guinness. Αλλά είναι άδικο να συγκρίνεις stout με lager, μία η άλλη, εξου και ανακάλεσα Και τώρα που πίνω την τέταρτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Η lager δεν είναι κανονική μπύρα;Γιατί το έχω ξαναδεί στο θέμα για την radler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RobinBlack Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Από 1 ως 10 θες; Τι είναι το Django; Ο Django δεν είναι αντικείμενο. Ο Django είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 δε ξέρω . Εγω για εμένα εχω τις μπύρες ως εξής χωρισμένες .. τις "δε βαριέσαι" , τις μαύρες , τις ξανθιές και τις άλλες βλέπε Φρανσισκάνερ που μου θυμίζουν κόλυβα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις