Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Πες στις τσέχες να στη σηκώνουν για να τις καρφώνεις.

http://www.insomnia.gr/topic/154149-τα-μέλη-του-insomnia-με-photo-τους/

Μονο από τη Σερβια υπήρξε ανταπόκριση, Ελλας - Σερβια - Συμμαχία και τετχοια. Ζητω ο Πασπαλι, κατω ο Ρατζα κλπ κλπ Ουγγροι - Τσεχοι τελείως βόδια, δεν πρέπει να ηξεραν λέξη στα αγγλικα, μονο το in και το out εμαθαν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναρωτιέμαι που διάλο βρισκόντουσαν τόσο καιρό όλοι αυτοί που συμμετέχουν έστω και λίγο στο τζαμπατζολεωφορειοθρεντ.

Σχεδόν καμιά δεκαριά, με ημερομηνίες εγγραφής καθόλου πρόσφατες, και σχεδόν χωρίς ποστς. Ποιος τους είχε απαγάγει για να τους αφήσει τώρα ξαφνικά όλους μαζί μπροστά από αυτό το θρεντ;

- Τσεχοι τελείως βόδια, δεν πρέπει να ηξεραν λέξη στα αγγλικα, μονο το in και το out εμαθαν..

Το έμαθαν λόγω επαγγελματισμού.

Λέει ο τσοντοσκηνοθέτης in μπαίνει το παλαμαρι, λεε out βγαίνει :)

• Like 2

Υπάρχει νόμος στο Ελλαδιστάν που ρητά κ explicitly απαγορεύει να κάνεις σεξ με τον πρώτο σου ξάδερφο ή είναι παπαριά της ελλαδισταν εκκλησίας?

Αν δεν απαντηθεί εδώ,στείλτε το στις μικρές απορίες.Θέλω να ξέρω.

Υπάρχει νόμος στο Ελλαδιστάν που ρητά κ explicitly απαγορεύει να κάνεις σεξ με τον πρώτο σου ξάδερφο ή είναι παπαριά της ελλαδισταν εκκλησίας?

Αν δεν απαντηθεί εδώ,στείλτε το στις μικρές απορίες.Θέλω να ξέρω.

http://pgeorgios.blogspot.gr/2010/01/blog-post.html

Πφφφ,δε θέλω χριστιανοταλεμπάνικα.Αυτό που ρωτάω είναι αν στην Ελληνική νομοθεσία υπάρχει ρητή απαγόρευση να κάνεις σεξ με τον πρώτο εξ αίματος ξαδερφό σου.Επιπρόσθετα αν ισχύει κάτι διαφορετικό από τον νομοθέτη για την ανδρική ομοφυλόφιλη σεξουαλική επαφή ανάμεσα σε 2 συναινούντα ενήλικα κ εξ αίματος πρώτα ξαδέρφια.

paredwse για ρήξε μια ξήγα.

ΕπΩπ! Πρόσεχε τι λες για το Ράτζα. 

Πάντως το in and out είναι μία καλή αρχή, ειδικά αν είναι υψίσυχνο περιοδικό φαινόμενο.

Δεν το είχα σκεφτεί ετσι. Νταξει αν εχεις να κανεις με Σερβακια μεχρι και Ρατζα προδίδεις. :P

Πφφφ,δε θέλω χριστιανοταλεμπάνικα.Αυτό που ρωτάω είναι αν στην Ελληνική νομοθεσία υπάρχει ρητή απαγόρευση να κάνεις σεξ με τον πρώτο εξ αίματος ξαδερφό σου.Επιπρόσθετα αν ισχύει κάτι διαφορετικό από τον νομοθέτη για την ανδρική ομοφυλόφιλη σεξουαλική επαφή ανάμεσα σε 2 συναινούντα ενήλικα κ εξ αίματος πρώτα ξαδέρφια.

η ανωμαλία μεταξύ δυο ενηλίκων εφόσον υπάρχει αμοιβαία συναίνεση θα είναι λογικά νόμιμη

Για σεξ δεν λέει κάτι, για γάμο απαγορεύεται, αλλά στην δικιά σου περίπτωση και να τον μπιφτεκώσης τον αξά δεν παίζει κάτι.

Τον έφτασες στα προκαταρκτικά και σου είπε "μη, δεν κάνει!"; ;ρ

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...