caution Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Έχω και από τα δύο ρε άνθρωπε - μην τσιτώνεις... περάσανε τα 90s, δεν είναι πια cool να είσαι mac hater. Δεν μιλάω για την πλατφόρμα, για το "πρόγραμμα" μιλάω Anyway, one man's meat... /πάντως αδερφή είσαι λίγο. Έλα παραδέξου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ενώ εσύ τι είσαι που έχεις μακ μωρή; Μ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Άντρας. Σωστός και πρόστυχος. Που καβατζώνει σαν μούλος το MBP της αδερφής του για "ένα μήνα... ούτε καν και λιγότερο". Πριν ένα χρόνο+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Γουστάρω πολυ την ταξινόμηση της μουσικής Ετσι μπραβο!! Θανατος σε οσους εχουν τη μουσικη τους ετσι: Comfortably.numb-pink.floyd-Dark.side.Of.The.Moon. Επισης, βαζεις και τα εξωφυλλα των αλμπουμ, ετος κυκλοφοριας, και φυσικα bitare πανω απο 128? Πες μου ναι, και σε βγαζω για καφε οπου θες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ετσι μπραβο!! Θανατος σε οσους εχουν τη μουσικη τους ετσι: Comfortably.numb-pink.floyd-Dark.side.Of.The.Moon. Επισης, βαζεις και τα εξωφυλλα των αλμπουμ, ετος κυκλοφοριας, και φυσικα bitare πανω απο 128? Πες μου ναι, και σε βγαζω για καφε οπου θες!! Ναι ΑΛΛΑ αυτά είναι τα ψιλά γράμματα για εμένα στο θέμα *ταξινόμηση_μουσικής*. Για να καταλάβεις, ο κύριος λόγος που δεν το αλλάζω με τίποτε είναι το πόσο τραγικά βολικό μου είναι για την ταξινόμηση της κλασικής που έχεις παραμέτρους τύπου composer/solo artist/conductor/orchestra κ.ο.κ. Άντρας. Σωστός και πρόστυχος. Που καβατζώνει σαν μούλος το MBP της αδερφής του για "ένα μήνα... ούτε καν και λιγότερο". Πριν ένα χρόνο+. Όσο περνάει η ώρα το κάνεις χειρότερο =ρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ναι ΑΛΛΑ αυτά είναι τα ψιλά γράμματα για εμένα στο θέμα *ταξινόμηση_μουσικής*. Για να καταλάβεις, ο κύριος λόγος που δεν το αλλάζω με τίποτε είναι το πόσο τραγικά βολικό μου είναι για την ταξινόμηση της κλασικής που έχεις παραμέτρους τύπου composer/solo artist/conductor/orchestra κ.ο.κ. Όσο περνάει η ώρα το κάνεις χειρότερο =ρ Αν δε βαριεσαι ριξε και μια ματια στο Mp3Tag βοηθαει αρκετα στην ταξινομηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Το είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα (όταν είχα πισι =ρ), ΕΥΤΥΧΩΣ πλέον δεν το χρειάζομαι, είναι όλα ταξινομημένα, αλφαδιασμένα κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Πλάκα πλάκα - αν εξαιρέσουμε τις αδερφές με τα mac - υπάρχει κανείς που να θυμάται τι ήταν αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ετσι μπραβο!! Θανατος σε οσους εχουν τη μουσικη τους ετσι: Comfortably.numb-pink.floyd-Dark.side.Of.The.Moon. Επισης, βαζεις και τα εξωφυλλα των αλμπουμ, ετος κυκλοφοριας, και φυσικα bitare πανω απο 128? Πες μου ναι, και σε βγαζω για καφε οπου θες!! καλα παλια τα εκανα αυτα.τωρα που για μουσικη χρησιμοποιω αποκλειστικα το κινητο τα περισσοτερα τα ταξινομεί μονο του.και εγω αραζω πριν απο λιγο νομιζω οτι ενας γυφτος προσπαθησε να μου κλεψει τις μπυρες. στο ενα χερι ειχα πολλες τσαντουλες και στο αλλο 6 αδα μπουκαλια και ο γυφτος μολις βγηκα απο το σουπερ:"ελα καλε κυρια να σε βοηθησω να μου δωσεις χαρτζιλικι" και ολο ποιο κοντα στο χερι με τις μπυρες πηγαινε.ε του ριχνω ενα βλεμμα terminator και την εκανε.αλλα νομιζω οτι ηθελε να μου παρεις τις μπυρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Πλάκα πλάκα - αν εξαιρέσουμε τις αδερφές με τα mac - υπάρχει κανείς που να θυμάται τι ήταν αυτό; audio grabber;p 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 και φυσικα bitare πανω απο 128? Δηλαδή δεν έχεις μόνο FLAC στο library σου; Εγώ θέλω να αντικαταστήσω ό,τι έχω με FLAC, αλλά βαριέμαι την όλη διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 το έκανα στις αρχές του χρόνου, σε συνδιασμό με ratio free days 2 private music trackers 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Πάντως η αλήθεια είναι ότι ακούγεται πως η i βλακεια είναι πολύ χρήσιμη στα mac κατα γενική ομολογία. Αλλα σε πισι δεν... Κάτ αρχας στα 7 κάποια στιγμή απλα έπαψε να συνδέεται στο store και ήθελε φορματ για να στρώσει. Παλι καλά που έβαλα τα 8 μετα απο κανα χρόνο In other news βαριέμαι οικτρά στη δουλειά και περιμένω να περάσει το μισάωρο για να την κοπανήσω μέχρι τη Δευτέρα. Good times. NOT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις