mary Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 στο σουπερ μαρκετ ισως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγω απο ebay παιρνω η απο footlocker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Περιπτερα, μαγαζια παπουτσιων κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 κορδονια;seriouslyyyyyy απο ebay???????με το κιλο τα δινουν;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Πουλάνε έτσι χύμα παντού κορδόνια; Εγώ γιατί δεν το έχω δει; Στη ζούλα τα ντιλάρουν; SuperMarket λοιπόν. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ - θα σας πω παλιοκουβέντες. Θα σας πω και "ρε"... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
little loulou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεν ασχολείσαι με εκείνες τις Ρωσίδες λέω εγώ ρε...; Μα οι ρωσιδες το καθαρίζουν. Τώρα που είπατε για ρωσίδες,προχθές στο πάρτυ της γειτόνισσας ήταν ένας που έσκασε μύτη με ρωσίδα. Κι ο γείτονας χώρισε την ελληνίδα κοπέλα του επειδή ήταν γενικά αντιδραστικό πλάσμα και όποτε έπεφτε κανένα αστείο για σκούπα ή καθάρισμα,έκανε σαματά. Συμπέρασμα αυτών των δύο ασυνάρτητων προτάσεων;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 να μην αντιμιλαμε για τις δουλειες του σπιτιου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Συμπέρασμα αυτών των δύο ασυνάρτητων προτάσεων;; Πέντε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
little loulou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Άγνωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Καλό το Ρωσσίδι όμως; Έπιανε ένα κόμπλεξ την μέση Ελληνίδα γκόμενα του party, ή χαλαρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Kill it with fire - τι 'ναι αυτό; !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Το καυλί του τούφα..όταν το έβγαλε από την ηλεκτρική μου... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 μπλιαξ μπλιαξ βαψτο ασπρο να μη φαινετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Το καυλί του τούφα..όταν το έβγαλε από την ηλεκτρική μου... Χω χω... στην έφερε ο ντάμπας, τούφα. Τώρα να σε δω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις