Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Με τόση καθυστέρηση, θα τους ζήλευε το υβριδιο Μίρτσος+Ελευθερόπουλος+Νικοπολίδης. Λολ, Μιρτσος
pappous_soulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Opera 12 μου κράσαρε όποτε έβαζα να δω embedded βίντεο στο Insomnia. Πλέον δεν τα εμφανίζει καν. Δοκίμασα update τον flash player, καθάρισα cookies και cache και πήρα τα μπαρμπάριαν μου. Έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου.
insomniaK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μίρτσο γούσταρα με τα χίλια! Τσιγάρο, ποτά, μπουρδέλα, σκυλάδικα.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Opera 12 μου κράσαρε όποτε έβαζα να δω embedded βίντεο στο Insomnia. Πλέον δεν τα εμφανίζει καν. Δοκίμασα update τον flash player, καθάρισα cookies και cache και πήρα τα μπαρμπάριαν μου. Έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου. Παιζει να εισαι ο μονος χρηστης οπερα στην Ευρωπη πλεον, αντε να υπάρχουν αλλοι 2 στον κοζμο.. Μίρτσο γούσταρα με τα χίλια! Τσιγάρο, ποτά, μπουρδέλα, σκυλάδικα. Δεν τον ηξερα αλλά κανει μια παλιοεκπομπη εδω και χρονια στο μετροπολις, ο νεος γκουρου των μπαοξηδων μετα τον παρασιτιδη.. Στα ιδια πρεπει να εχει μεινει, γουισκι, καρας, μπουρδελα και μιλαει για μπαλα σε κατι κατεστραμενους..
pappous_soulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Παιζει να εισαι ο μονος χρηστης οπερα στην Ευρωπη πλεον I am the 99%. Expect me. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Opera 12 μου κράσαρε όποτε έβαζα να δω embedded βίντεο στο Insomnia. Πλέον δεν τα εμφανίζει καν. Δοκίμασα update τον flash player, καθάρισα cookies και cache και πήρα τα μπαρμπάριαν μου. Έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου. Και εμένα στον φφ δεν έβγαιναν τα βιντεο μόνο από yt από καιρό, όπου ανανεώσεις φλας δεν έκλασαν μία και βρήκα έφταιγε το αντμπλοκ
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Opera 12 μου κράσαρε όποτε έβαζα να δω embedded βίντεο στο Insomnia. Πλέον δεν τα εμφανίζει καν. Δοκίμασα update τον flash player, καθάρισα cookies και cache και πήρα τα μπαρμπάριαν μου. Έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου. Σε αυτές τις περιπτώσεις το προσβάλεις - παίρνεις μπουκάλι, φωνάζεις πουστόπαιδο και του το σπας στο κεφάλι! /το_ζω_στα_στενά 1
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Opera 12 μου κράσαρε όποτε έβαζα να δω embedded βίντεο στο Insomnia. Πλέον δεν τα εμφανίζει καν. Δοκίμασα update τον flash player, καθάρισα cookies και cache και πήρα τα μπαρμπάριαν μου. Έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου. Φορματ έκανες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 άλλαξε browser...
mary Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Opera 12 μου κράσαρε όποτε έβαζα να δω embedded βίντεο στο Insomnia. Πλέον δεν τα εμφανίζει καν. Δοκίμασα update τον flash player, καθάρισα cookies και cache και πήρα τα μπαρμπάριαν μου. Έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου. Βαλε chrome man!Νερα μου εκανε και εμενα ο mozilla με τον flash player οταν επαιζα sims στο facebook.Μετα αλλαξα και εβαλα chrome και βλεπω ειναι μπάι φαρ δε μπεστ...... 1
pappous_soulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Φορματ έκανες; Όχι. Λες να φταίει το floppy; Βαλε chrome man!Νερα μου εκανε και εμενα ο mozilla με τον flash player οταν επαιζα sims στο facebook.Μετα αλλαξα και εβαλα chrome και βλεπω ειναι μπάι φαρ δε μπεστ...... Προτιμώ να κάτσω να γράψω κώδικα να φτιάξω δικό μου browser παρά να βάλω Chrome. Προς το παρών θα βολευτώ με FF.
Προτεινόμενες αναρτήσεις