Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Ο Opera 12 μου κράσαρε όποτε έβαζα να δω embedded βίντεο στο Insomnia. Πλέον δεν τα εμφανίζει καν. Δοκίμασα update τον flash player, καθάρισα cookies και cache και πήρα τα μπαρμπάριαν μου. Έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου.

Δημοσ.

Ο Opera 12 μου κράσαρε όποτε έβαζα να δω embedded βίντεο στο Insomnia. Πλέον δεν τα εμφανίζει καν. Δοκίμασα update τον flash player, καθάρισα cookies και cache και πήρα τα μπαρμπάριαν μου. Έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου.

Παιζει να εισαι ο μονος χρηστης οπερα στην Ευρωπη πλεον, αντε να υπάρχουν αλλοι 2 στον κοζμο.. :P

Μίρτσο γούσταρα με τα χίλια! Τσιγάρο, ποτά, μπουρδέλα, σκυλάδικα.

Δεν τον ηξερα αλλά κανει μια παλιοεκπομπη εδω και χρονια στο μετροπολις, ο νεος γκουρου των μπαοξηδων μετα τον παρασιτιδη.. Στα ιδια πρεπει να εχει μεινει, γουισκι, καρας, μπουρδελα και μιλαει για μπαλα σε κατι κατεστραμενους..

Δημοσ.

Και εμένα στον φφ δεν έβγαιναν τα βιντεο μόνο από yt από καιρό, όπου ανανεώσεις φλας δεν έκλασαν μία και βρήκα έφταιγε το αντμπλοκ

Δημοσ.

Σε αυτές τις περιπτώσεις

το προσβάλεις - παίρνεις μπουκάλι,

φωνάζεις πουστόπαιδο

και του το σπας στο κεφάλι!

/το_ζω_στα_στενά

• Like 1
Δημοσ.

Φορματ έκανες;

Δημοσ.

Βαλε chrome man!Νερα μου εκανε και εμενα ο mozilla με τον flash player οταν επαιζα sims στο facebook.Μετα αλλαξα και εβαλα chrome και βλεπω ειναι μπάι φαρ δε μπεστ...... :P

• Like 1
Δημοσ.

Φορματ έκανες;

Όχι. Λες να φταίει το floppy;

Βαλε chrome man!Νερα μου εκανε και εμενα ο mozilla με τον flash player οταν επαιζα sims στο facebook.Μετα αλλαξα και εβαλα chrome και βλεπω ειναι μπάι φαρ δε μπεστ...... :P

Προτιμώ να κάτσω να γράψω κώδικα να φτιάξω δικό μου browser παρά να βάλω Chrome.

Προς το παρών θα βολευτώ με FF.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...