dimitra_m3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 @Lucifer, να σου κανονίσω κατάσταση; χεχεχε θα εισηγηθώ να σου βάζει και madonna! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Τρομάζω εγώ με τέτοια, δε μπορώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Θα της πω να σου συμπεριφερθεί γλυκά και τρυφερά! Πρέπει να βρεις μητέρα για τα τετράποδα τέκνα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δε το βάζω εγώ εκεί μέσα λέμε, προτιμώ να πηδήξω το μπλέντερ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 για googlαρε το σε βίντεο να δεις κατά πόσο είναι βαρετό... και δη το κατά πόσο αερόβιο στατικό είναι ... δυναμικό έως εκεί που πάει ενδεικτικά ένα τετράλεπτο: θα το έβγαζες στο 45'; θέλει τρελές αντοχές...και όντας καπνιστής (έστω και λίγο πριν το πρόγραμμα) Παρακολουθώντας το έκανα 2 τσιγάρα ο άθλιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 θα το έβγαζες στο 45'; θέλει τρελές αντοχές...και όντας καπνιστής (έστω και λίγο πριν το πρόγραμμα) yeap έχω κάνει τέτοιες προπονήσεις στο παρελθόν (long time ago) τα περισσότερα τα έχω δοκιμάσει για να δώσεις ενα παράδειγμα θα έπρεπε να πεις για προπόνηση πυγμαχίας και δεν εννοώ το sparring αυτό με ζορίζει όταν είμαι καπνιστής (την βγάζω βέβαια) όταν δεν ήμουν για 8+ μηνες έβγαζα την προπόνηση 10 φορές ποιο άνετα αλλα το τσιγάρο μου χρειάζεται για να χαλαρώνω Πανέμορφη η μπροστινή, σα να καλπάζουν οι Ορκ καβάλα στους λύκους τους. κλαμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις @nicoc....χμμμ άσε ξέρω εκείνα τα nuts bar είναι...και το σάντουιτς...επιμένω δώσμας τηλ για delivery Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 πίνω οτι βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 άσε τα σάπια και δώσε στον λαό το τηλ για ντελίβερι...εκείνο το yummy yummy σάντουιτς με ψαρονέφρι παρακαλώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 δεν ειναι σάντουιτς ειναι πίτα θα αρχίσω να στέλνω σε όλη την Ελλάδα με courier αχχαχ και η σαλατούλα μέσα , όλα κομπλέ αναρωτιέμαι πόσοι θα πιάσουν το spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 γιάμι με ψαρονέφρι λίγο δύσκολο. Να ήταν με μπριζολάκι από τον λαιμό να καραγουστάρω ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Στον Βορρά, σάντουιτς τα λέμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 <p>για googlαρε το σε βίντεο να δεις κατά πόσο είναι βαρετό... και δη το κατά πόσο αερόβιο στατικό είναι ... δυναμικό έως εκεί που πάει<br> ενδεικτικά ένα τετράλεπτο: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=9w_t2Z0CRag">http://www.youtube.com/watch?v=9w_t2Z0CRag</a></p> <p>θα το έβγαζες στο 45'; θέλει τρελές αντοχές...και όντας καπνιστής (έστω και λίγο πριν το πρόγραμμα)</p> Αυτό με τα χέρια που κάνουν μου έδωσε ένα 2 λεπτο νευρικό γέλιο. Οι υπέροχοι κοιλιακοί μου σε ευχαριστουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Στον Βορρά, σάντουιτς τα λέμε Ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Αυτό με τα χέρια που κάνουν μου έδωσε ένα 2 λεπτο νευρικό γέλιο. Οι υπέροχοι κοιλιακοί μου σε ευχαριστουν. καλά αυτό με τα χέρια είναι too much, αλλά οι κάμψεις, η ταχύτητα στο όρθιο (κάπου στο 1,57) και άλλα πολλά είναι μέσα στο πρόγραμμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις