Prospector8 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Πως μια κινηση μπορει να καταστρεψει την καριερα σου.. Μα ποσο ηλιθιος μπορει να ηταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Οι μποδοσφαιριστές δεν φημίζονται για το αι κιου τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Lampard: I dare you say it again Αλλα ναι ως γενικη εικονα,θα συμφωνησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Ο Λούσι παίζοντας με το shuffle μόλις πέρασε neurosis και sisters of mercy για να βάλει madonna - like a virgin. Δε μπορώ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 @YiN, καλό κουράγιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Που να φτάσει και στο Π. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 ο jesous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Ο Λούσι παίζοντας με το shuffle μόλις πέρασε neurosis και sisters of mercy για να βάλει madonna - like a virgin. Δε μπορώ. Hello, we would like to inform you about playlists..;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός αλλά τα σπάει η μαντόνα γατάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Eτσι έρχεται η αλλοτρίωση πρώτα το iphone, μετα η Μαντονα και καταλήγεις να πετας λουλουδια στο Βασιλη παρέα με τον Ατηλιο. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Κατ αρχήν εγώ στο γυμνάσιο άκουγα ρίκι μάρτινζ και τζέρι χάλιγουελ και άκουα και τσίμο μπάγιο και τέτοια. Έχω πάθει ό,τι ήταν να πάθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Ποιά ήταν η αντίδρασή σου όταν έμαθες ότι ο Ρίκι είναι γκέι; Κατέβασες τις αφίσες απ'τους τοίχους σου ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Είπε κι ´εριξε μια χειροβομβίδα στο ίματζ του. Κατ αρχήν εγώ στο γυμνάσιο άκουγα ρίκι μάρτινζ και τζέρι χάλιγουελ και άκουα και τσίμο μπάγιο και τέτοια. Έχω πάθει ό,τι ήταν να πάθω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Εγώ δε νοιαζόμουν για τέτοια, εγώ κοιτούσα τον καλλιτέχνη, όχι τον άνθρωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Έτσι ρε έεεεεετσι \m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις