alexzzz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Έχω χοντρό πρόβλημα με μυρμήγκια στο σπίτι. Έχει κανείς καμία λύση εκτός τον κλασσικών ψεκασμών γιατί ήδη ψάχνω στο ebay να αγοράσω 2 ενήλικους μυρμηγκοφάγους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Παιρνεις ποπ κορν, τους σπορους. Τους αλέθεις και κανεις μικρα βουναλάκια κοντα στις φωλιες των μυρμηγκιών. Πχιανει. Αλήθεια. http://blayze.com/posts/how-do-you-get-rid-of-ants-with-popcorn καπου στο 1κ10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Παιρνεις ποπ κορν, τους σπορους. ahem, καλαμπόκι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 ahem, καλαμπόκι... Ποπ κορν wannabe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 ahem, καλαμπόκι... μα τον μαλάκα... λέω και εγώ το καλαμπόκι εννοεί ή δεν καταλαβαίνω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Έχω χοντρό πρόβλημα με μυρμήγκια στο σπίτι. Έχει κανείς καμία λύση εκτός τον κλασσικών ψεκασμών γιατί ήδη ψάχνω στο ebay να αγοράσω 2 ενήλικους μυρμηγκοφάγους; Δοκίμασε ταλκ ή κανέλα ή φύλλα λεβάντας στη φωλιά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Έχω χοντρό πρόβλημα με μυρμήγκια στο σπίτι. Έχει κανείς καμία λύση εκτός τον κλασσικών ψεκασμών γιατί ήδη ψάχνω στο ebay να αγοράσω 2 ενήλικους μυρμηγκοφάγους; αν βλέπεις συγκεντρωμένα μυρμήγκια σε έναν χώρο τότε "πότισε" ένα κομμάτι βαμβάκι με ξύδι βάλτο πάνω σε λίγο αλουμινόχαρτο και άστο στο σημείο όπου είναι τα μυρμήγκια. σε εμένα πέτυχε...έχω ακούσει και για ψειρόσκονη αλλά δεν το έχω εφαρμόσει σσ. παρατήρησε από που βγαίνουν τα άτιμα, αν είναι από καμιά τρύπα σε πλακάκια κτλ φρόντισε να την καλύψεις με κάποιον τρόπο, για παράδειγμα χρησιμοποίησε στόκο so true Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 True, το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό αλλά σε version 10 χρόνια μετά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Tο mortgage μας έπεσε για πρώτη φορά οριακά κάτω από £1000 .Μόλις το τσέκαρα ονλαιν ,έκαναν την ενημέρωση πριν 10 μέρες κ ούτε καν ασχολήθηκαν να στείλουν γράμμα.Κλάιν I am not complaining,πάντα τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Καλημερες. Τελευταια μερα στη δουλεια!! Ο_Ο Και μετα Breaking bad!! Kαι μετα Dexter!!! Kαι μετα κεφτεδακια με πατατες!!OH BOY !!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 "God must exist if he created this" Ωραίος ο legend Μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 http://www.agioritikovima.gr/diafora/theologikos-log/diafora/26391-profiteies-agi%CE%BF 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 http://www.agioritikovima.gr/diafora/theologikos-log/diafora/26391-profiteies-agi%CE%BF Γέροντας Παΐσιος: «Η Νεκρά Θάλασσα θα γίνει θάλασσα των νεκρών. Ο τάφος των Εβραίων». *ρυθμικά* Εδώ θα γίνει ο τάαφος σας! Σε ΔΦ.. Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Τόσο αίμα στην Πόλη, που τα κατσίκια θα κολυμπάνε». Πατέρας Τσίγκος: «Το αίμα στην Πόλη θα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο που στο σκοτάδι θα νομίσουν ότι έσπασε κάποιο φράγμα». Κοντά τα κατσίκια του Αιτωλού.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 http://www.agioritikovima.gr/diafora/theologikos-log/diafora/26391-profiteies-agi%CE%BF Γέροντας Παΐσιος: «Τα πουλιά θα μην τα λογαριάζετε αλλά άμα δείτε τα ψάρια να έρχονται κοντά, έρχεται το ποθούμενο» Μη σκέφτεστε τον ανταγωνισμό, άμα σας προσελκύσουν γυναίκες θα σκοράρετε. Πατέρας Τσίγκος: «Η γριά θα λαχταρά το ’40» IT'S HABBENING! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις