viper2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Αυτα ειναι... Ολοι στην ξενιτια... Καλησπερες... Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα, ειναι η όλη κατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Αφού δε μου κάθεται καλά σα γεύση τι να το κάνω που δεν έχει κουκούτσια? Άσε που νομίζω πως υπάρχουν και καρπούζα χωρίς κουκούτσα. Τι λε; Καρπούζι χωρίς κουκού; Που; Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα, ειναι η όλη κατάσταση. Η Ελλάδα είναι: Success Story στα αυτιά και Buttsecks Story στα εργασιακά, κοινωνία Δίνουμε λοιπόν το άντε γαμήσου story ως απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Τι λε; Καρπούζι χωρίς κουκού; Που; δεν είναι ιδιαίτερα γλυκά αν δεν κάνω λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 δεν είναι ιδιαίτερα γλυκά αν δεν κάνω λάθος... Ναι οντως. Κοστιζουν και 5 φορές πανω απο ενα κανονικό. Είναι ομως τιμια φρούτα, όχι σαν τα καρπουζια με τα κουκουτσια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ήλιος και θάλασσα και εγώ κάνω καντάδασε ένα μανάρι σούπερ σεξουαλικόμόνο φραπέ θα πίνω όλη τη βδομάδακαι στου Ψειρή οι φρέντο ας κάνουν την ντακόπάμε σαγκάη πάμε τήνο πάμε πάρομόνο εσένα και το σέικερ θα πάρωπες μου το ναι και φύγαμεστον έβδομο ουρανό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Θέλεις δουλεια. Ζήτα απο τον χακερώ να σου κανει ιδιαιτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 XD HAHAHAHAHAHH στους Χατζηφραγκέτα θα κάνει μαθήματα δηλαδή!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Γιατι όχι? Είναι μεγαλος ποιητης ο χακερω. Πως φαίνεται ότι το εχω με την ποιηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Θελω να δω δείγμα του ποιητικού σου ταλέντου. Άντε, γράψε κάτι για το κοινό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Έφαγα 4 μπιφτέκια, μια πιαταρα πατάτες , χωριάτικη και τα σύνοδεψα με 2 μαυρες μπύρες. Έχω βαρυστομαχιασει κάργα αλλά άξιζε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Έφαγα 4 μπιφτέκια, μια πιαταρα πατάτες , χωριάτικη και τα σύνοδεψα με 2 μαυρες μπύρες. Έχω βαρυστομαχιασει κάργα αλλά άξιζε Αυτό είναι ποίηση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Επ το catgirl...και δεν ειπες ενα οριστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Έφαγα 4 μπιφτέκια, μια πιαταρα πατάτες , χωριάτικη και τα σύνοδεψα με 2 μαυρες μπύρες. Έχω βαρυστομαχιασει κάργα αλλά άξιζε μηηηη το κάνεις αυτόοο εγω έφαγα μόνο φασολάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 μηηηη το κάνεις αυτόοο εγω έφαγα μόνο φασολάκια</p> Κοίτα σύμπτωση! Τώρα θα φαω για βραδινό λίγα αμπελοφασουλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις