Moderators stormrain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ελα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Για ποιο λογο κανουν "lets play" video και φωναζουν σαν να τους βιαζουν γαμω το σπιτι τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Τι παίχτηκε ρε λιβερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 οι κοτες γευθηκαν το αιμα και το γουσταραν. Κοτοζόμπι ftw!O νίκοτς τώρα δικαιώνεται!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Στα likes μου στο fb βρήκα αυτή τη σελίδα https://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%B1-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%91%CE%B1%CE%B1%CE%B1-%CE%A9%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82/550680091659264?ref=profile Κάποιος/κάτι με τρολλάρει άγρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 4k λέξεις λέμεεεεεε κ άλφα άλφα ποιότητα Άλλο ένα 3χίλιαρο and I am good to go για τον σούπερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 πριν λίγες μέρες πήγε να μου πάρει αίμα μια και προσπαθούσε να μου τεστάρει αιματοκρίτη και δεν μπορούσε να μου τρυπήσει το δάχτυλο με βελόνα . Λογικά επειδή χρησιμοποιώ keyboard χρόνια σωστά? Και σε γειτονα στο εξοχικο ειχε συμβει αυτον το μηνα η ιδια φαση με τις κοτες. Το κακο ειναι πως δε βρηκε την αιτια και το μονο που εκανε ηταν να απομονωσει εκεινες που ηταν επιθετικες. Ρωτησε παντως και αυτο που του ειπαν (αν και εμενα μου φαινεται εντελως ηλιθιο) ειναι πως οι κοτες γευθηκαν το αιμα και το γουσταραν. Επαναλαμβανω ΔΕΝ το πιστευω, αλλα αυτη ειναι η απαντηση που πηρε απο καποιον που ειχε εκτροφειο αν καταλαβα καλα. Του ειπε και αλλες μεθοδους περαν της απομονωσης των γυποκοτων αλλα μου φαινονται πολυ animal abuse για να τις γραψω. ακόμα και αν έγινε όπως λέει εκείνος και πάλι είναι περίεργο όμως γιατι επρεπε να της επιτεθούν σοβαρα για να γευτούν αίμα με τόσο πούπουλο σε εκείνο το σημείοεγω έχω ακούσει οτι στα ορνιθοτροφία όσες ψοφάνε τις αλέθουν και τις ταΐζουν στις άλλες (τίποτα δεν πάει χαμένο) οπότε γίνονται κανίβαλοι , αλλα δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 4.000.000.000^18 κατσίκια και ακόμα δεν. Στο διάλο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλημέρα! Ο Lucifer έχει iPhone λέει... Τελικά υπάρχει κανένας mod χωρίς I-κάτι; μ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Κάποια Εύα τον έπεισε να γευτεί το μήλο. We could have saved him. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 4.000.000.000^18 κατσίκια και ακόμα δεν. Στο διάλο. λάθος ζώο δοκίμασε πρόβατο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλημερες. Πολυ deja vu πεφτει τελευταία... Νοιωθω συχνα αυτο που συμβαινει οτι το εχω ξαναζησει και μερικες φορες ξερω και τι θα γινει στην συνεχεια.. Τι brainfucking πραγματα ειναι αυτα να ουμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλημέρα! Ο Lucifer έχει iPhone λέει... Τελικά υπάρχει κανένας mod χωρίς I-κάτι; μ; Ηello 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλημερες. Πολυ deja vu πεφτει τελευταία... Νοιωθω συχνα αυτο που συμβαινει οτι το εχω ξαναζησει και μερικες φορες ξερω και τι θα γινει στην συνεχεια.. Τι brainfucking πραγματα ειναι αυτα να ουμ? το πάθαινα όταν έπινα σαβούρα USO (unidentified smoking object) Καλημέρα! Ο Lucifer έχει iPhone λέει... Τελικά υπάρχει κανένας mod χωρίς I-κάτι; μ; έγινε και αυτός τρέντης μείναμε λίγοι mods που το κρατάμε αληθινό Ηello wazaaaaaaaaaaaaaaaa! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις