Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Στο μεταξύ, τρεις φορές μέσα σε ένα 24ωρο άνοιξε και έκλεισε αναψυκτήριο στα Γιαννιτσά Πέλλας, το οποίο στερείτο άδεια λειτουργίας αλλά και άδεια πισίνας. Αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά τον υπεύθυνο, αλλά η επιχείρηση συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά. Το ίδιο συνέβη όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον δεύτερο προσωρινά υπεύθυνο. Το αναψυκτήριο έκλεισε τελικά στην τρίτη αστυνομική έφοδο όταν συνελήφθη τρίτος προσωρινά υπεύθυνος. Η 36χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης αναζητείται. Και ο δικός μου ο καριόλης κλείνει στις 11. Που 'σαι μωρή KilliK, δημοκρατία δε θέλαμε;
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Στην αναμονή να τελειώσει το πλυντήριο. Σκούπισμα/σφουγγάρισμα/ξεσκόνισμα όλο το σπίτι. Νιώθω σχεδόν σαν νοικοκυρά. FML.
athlios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ποιος ειναι ο δικος σου λουλουσιφερ? Εχεις αναψυκτηριο?
Chrisxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Πλακα πλακα, μου ειχε αφησει τραυματα, και το συνηδητοποιησα (αν γραφετε ετσι) προχθες που την είχε ο alpha. Πάντα με τρομαζε η σκηνη που αυτος εκανε τον κασκαντερ και σκαγαν δεξια αριστερα εκρηξεις. Εγω θυμαμαι προσπαθουσαμε με ενα φίλο στο 15:10 να καταλαβουμε αν φαίνεται ρώγα ή οχι. Εκανε γραμμες και το vhs και δεν βγάζαμε συμπερασμα. http://www.youtube.com/watch?v=E6_GJtxTjRk
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Σιδέρωμα; Not yet. Αλλά πλησιάζει η ώρα του γαμώτο!
Sellers Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ποιος ειναι ο δικος σου λουλουσιφερ? Εχεις αναψυκτηριο? Εχει. Σε μια πλατεία που την λένε πλατεία Θεσσαλονίκης, και υπάρχει μόνιμα ενας μπασίστας που παίζει σε μια γωνία και ζητάει λεφτά.
athlios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 το σιδερωμα πρεπει να γινεται τελευταια στιγμη. Διαλεγεις κατι απτη στοιβα και το σιδερωνεις πριν βγεις. Αυτο εμαθα το διαστημα που ελειπε η μμαμμμα. 1
Sellers Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Εγω θυμαμαι προσπαθουσαμε με ενα φίλο στο 15:10 να καταλαβουμε αν φαίνεται ρώγα ή οχι. Εκανε γραμμες και το vhs και δεν βγάζαμε συμπερασμα. http://www.youtube.com/watch?v=E6_GJtxTjRk Αθωες εποχές τότε. Και μονο στην ιδέα οτι μπορεί και να φαίνεται η ρωγα, είχαμε υλικό για μια βδομάδα. Τωρα, οι νεοι, ολα στο πιάτο τα θέλουνε. ----- Μα ακου στοιχο ρε πουστη: '' Το πρόβλημα δεν έλυσες το οικονομικό, και θέμα δημιουργησες μανούλι νομικό. '' Πόσα κιλά έμπνευση!!! 2
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 το σιδερωμα πρεπει να γινεται τελευταια στιγμη. Διαλεγεις κατι απτη στοιβα και το σιδερωνεις πριν βγεις. Αυτο εμαθα το διαστημα που ελειπε η μμαμμμα. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό αγαπητέ. Ή όλα ή τίποτα. Βγαίνει ο Sheldon Cooper από μέσα μου.
athlios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Πες μου οτι σιδερωνεις και τα σεντονια ξερωγω.
alexzzz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 [...] να καταλαβουμε αν φαίνεται ρώγα ή οχι [...] αχ τον μαλάαακααααα 1
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Πες μου οτι σιδερωνεις και τα σεντονια ξερωγω. Εεεε...λίγο..λιγάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις