giorgarello Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 στείλε ρε άνθρωπε. σκασανε μύτη και τα περιπολικά εδώ. πω σικάγο γίναμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 εντωμεταξύ η γκαντεμιά μου έχει βαρέσει κόκκινο.με το που βγήκα σε άδεια μου έσπασε δόντι... και εχω μεγάλη φοβία τους οδοντιάτρους... και ο δικός μου λείπει διακοπές... και δεν έχω και λεφτά... πρέπει να πάω τώρα, έκλεισα σε μια που δεν ξέρω παραλίγο να ζητούσα απο φίλο να έρθει μαζί μου για συμπαράσταση ντράπηκα... Μην μασας.. Τιποτα δεν ειναι. Πλεον ολοι οι οδοντιατροι εχουν εξελιχθει και δεν καταλαβαινεις τιποτα.. Μπροστα ή πισω δοντι εσπασε; Πως εγινε; Απο τροφη ή πεσιμο; Κριμα παντως.. Τζαμπα ταλαιπωρια και λεφτα.. στείλε ρε άνθρωπε. σκασανε μύτη και τα περιπολικά εδώ. πω σικάγο γίναμε Η δεν βγαινεις εξω να ξεσκασεις εσυ! Ή εχεις καιρο να την παιξεις.. Βαρα μια να ξεφουσκωσεις γιατι τα δικα μας μας τα χεις κανει ΝΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ο Χωκ έχει τραβήξει εγκεφαλικές αναβολές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Το φλας το έφαγα με τον Λούσι εγώ.Μπαίνεις μωρή Εωσφώραινα σε ''σοβαρό διάλογο'' με προπαγανδισμένα ή φανατισμένα?Δλδ έλεος έχασα πάσα ίδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Το φλας το έφαγα με τον Λούσι εγώ.Μπαίνεις μωρή Εωσφώραινα σε ''σοβαρό διάλογο'' με προπαγανδισμένα ή φανατισμένα?Δλδ έλεος έχασα πάσα ίδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 άντε ρε άθεοι ανθέλληνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Το φλας το έφαγα με τον Λούσι εγώ.Μπαίνεις μωρή Εωσφώραινα σε ''σοβαρό διάλογο'' με προπαγανδισμένα ή φανατισμένα?Δλδ έλεος έχασα πάσα ίδεα. Μια χαρα σας tank-αρε ο Ηawk ,μπραβο του, μη μιλας καθολου Ενας εναντιον ολων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 καθρεφτάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Αι μαρή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 καθρεφτάκι από πότε οι γκέοι έχουν και άποψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Από τότε που οι straight απώλεσαν το τακτ τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 εγώ είμαι νορμαλ φίλε αυτός είναι ανώμαλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ότι δηλώσεις, κλασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 εγώ είμαι νορμαλ φίλε αυτός είναι ανώμαλος Εγώ έχω πηδήξει κ 9 γκόμενες όμως στη ζωή μου.Την 9η κ τελευταία σε παρτούζα πριν μερικούς μήνες με την έταιρη ανωμαλάρα άνδρα μου.Εσύ τι έχεις να ε-πηδήξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις