noob Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Kαρουτζέλ και Mαρία Χοακίνα ftw! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Κλαίω! http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9C16 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Στα γενέθλια τους σε παίρνουν τηλέφωνο για να τους πεις χρόνια πολλά. Disclaimer: δεν είμαι σαδιστης, it's just happened. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ειναι ενα @#Ηtc Leo το οποιο παιζει να ειναι και χαλασμενο και σε ποιον να το φορτωσουμε? "Στον stormrain ρε συ, ξερει απο αυτα". Γιατι δεν κλεινω το στομα μου, γιατι??? Του οποιου ο κατοχος ηθελε να του βαλω android γιατι ειναι γαματο. Φυσικα το ανοιγω και η οθονη αφης δε δουλευει. Παιρνω τηλ και του το λεω και η απαντηση ειναι "Α ναι ρε συ, ξεχασα να στο πω, θα το φτιαξεις ε? Και μην ξεχασεις το android, ποτε λες να το χουμε γιατι θα φυγω και για διακοπες" Ναι θα γεννησω μια οθονη ετσι εδω που καθομαι, χαλαρα μωρε, η δουλεια μας να γινει. Θα την δω τεχνικος γνωστης εταιρειας και θα το βγαλω με υγρασια μου φαινεται. Σιχτιρ δεν ξαναμιλαω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 και εμένα αυτά μου κάνανε οταν τους έφτιαχνα τα pc και μου φέρνει μια μέρα ενας γνωστός (φίλος και καλά ) και μου λέει ελα ρε μη βαριέσαιπαίρνω και εγώ το pc , το ανοίγω στο πλάι και πετάω ενα ποτήρι νερό μέσα και αρχίζει να ουρλιάζει ο τυπος , μπέρδευε τα λόγια του απο το σοκ του λεω είπα μη δίψαγε τόσα χρόνια μετά ούτε ενας δεν με ενόχλησε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Κοίτα τώρα τι γίνεται... Τρία χρόνια ετοιμαζόταν το κορίτσι να παίξει την Τζανις Τζόπλιν και ακυρώθηκε το προτζεκτ. ...ανατριχίλα much? > και που έπρεπε να τρέξει μια τέτοια φωνάρα για να δει στον ήλιο μοίρα? Αι στο ζεν δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Νομίζω ερωτεύτηκα μια μπαργούμαν που τη γουστάρει ο τετραπλάσιος σε όγκο από εμένα μπράβος του μαγαζιού. Να με θυμάστε με αγάπη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Νομίζω ερωτεύτηκα μια μπαργούμαν που τη γουστάρει ο τετραπλάσιος σε όγκο από εμένα μπράβος του μαγαζιού. Να με θυμάστε με αγάπη. βαρα μια διπλή. τα θετικα: θα κοιμηθεις σαν πουλακι τα αρνητικα: θα πρεπει να επαναλαβεις για αρκετα βράδια. απαντραβακαιμιαπαχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 <p>Νομίζω ερωτεύτηκα μια μπαργούμαν που τη γουστάρει ο τετραπλάσιος σε όγκο από εμένα μπράβος του μαγαζιού.</p> <p>Να με θυμάστε με αγάπη.</p> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Όλα για την αγάπη ρε, θα χωθώ σοβαρότερα όταν έρθει η ώρα. Η κοπέλα γουστάρει, μένει να σπάσω το ολυμπιακό ρεκόρ στα 100μ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 εμενα κανεις δε με εχει παει παραλιακη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δεν είμαι παραλιακή ρε κάστορα, είπαμε να κολλήσουμε κάνα αφροδίσιο στα γεράματα, αλλά όχι και με απόδοση 1.00. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 έγινε φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 κοφτονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις