athlios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ναι τηλεθεατόπουλα μου ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 τι μωράκλα παιδαρά σούπερ άνδρα έχω λέμε κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να κλείσει το φουμπου ενός ομοφοβικού μπάζου ύστερα από σούπερ ντουπερ αναφορές του...κ η φάση είναι πως το ομοφοβικό μπαζόνιο το παιζε μούρη.κοντα στα 3 χιλιάρικα φίλους γουατέβα.Ο Ινδός μου αθόρυβα,μεθοδικά κ με επιμονή τον έστειλε we r everywhere bitches 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 του παίξατε πουστιά που λένε 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 ύστερα από σούπερ ντουπερ αναφορές του... Thresh approves... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 σο φακινγκ πραουντ οφ δε φουμπου τημ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 τι μωράκλα παιδαρά σούπερ άνδρα έχω λέμε κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να κλείσει το φουμπου ενός ομοφοβικού μπάζου ύστερα από σούπερ ντουπερ αναφορές του...κ η φάση είναι πως το ομοφοβικό μπαζόνιο το παιζε μούρη.κοντα στα 3 χιλιάρικα φίλους γουατέβα.Ο Ινδός μου αθόρυβα,μεθοδικά κ με επιμονή τον έστειλε we r everywhere bitches απορω με τις αντοχες καποιον, αλλη δουλεια δεν εχετε ρε παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 "Ευρώπουλα" το 2013 είναι η θανατική ποινή ε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 τι μωράκλα παιδαρά σούπερ άνδρα έχω λέμε κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να κλείσει το φουμπου ενός ομοφοβικού μπάζου ύστερα από σούπερ ντουπερ αναφορές του...κ η φάση είναι πως το ομοφοβικό μπαζόνιο το παιζε μούρη.κοντα στα 3 χιλιάρικα φίλους γουατέβα.Ο Ινδός μου αθόρυβα,μεθοδικά κ με επιμονή τον έστειλε we r everywhere bitches Αν θυμάμαι καλά ο Ινδός σου είναι code monkey; Δε θα ήθελα να μπλέξω με τέτοιους hackers παναγία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Αν θυμάμαι καλά ο Ινδός σου είναι code monkey; Δε θα ήθελα να μπλέξω με τέτοιους hackers παναγία μου. New Delhi Navy SEALs Operative 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 απορω με τις αντοχες καποιον, αλλη δουλεια δεν εχετε ρε παιδια; Hell hath no fury like a gay scorned.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 απορω με τις αντοχες καποιον, αλλη δουλεια δεν εχετε ρε παιδια; >implying οτι ειναι κοπος να κανεις κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Good morning peopleεχω μια γειτόνισά που φωνάζει κάθε τόσο και με ξυπνάει το πρωίτώρα φωνάζει "postη , τι κάνεις ρε ? εε?"! και κάτι άλλα που δεν ακούω καλά γιατι αλλάζει και τη φωνή της. Γίνεται να ειναι καλά στα μυαλά της και να μιμείται φωνή "δαιμονισμένης" όπως στις ταινίες? έχει και μικρά παιδιά και μωρό , δεν ξέρω i have a bad feeling about dis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Βγες εξω στο μπαλκονι και φωναξε της : "ΜΩΡΗ, ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ??? Α??" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Καλήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Βγες εξω στο μπαλκονι και φωναξε της : "ΜΩΡΗ, ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ??? Α??" της φώναξα την προηγούμενη φορά "ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ!!!!!" και σταμάτησε μικρός έριχνα χριστοπαναγίες σε μια άλλη γειτόνισσα έπαιρνε τον άντρα της που είχαν χωρίσει μεσα στη νύχτα και του κλαιγόταν , της έριχνε άκυρο και τον άρχισε στα βρισίδια αλλα βρήκε γκόμενο και ηρέμησε ενας άλλος γείτονας μεθύστακας/μπαρόβιος κυνήγαγε ενα βράδυ την γυναίκα του με το αμάξι γιατι δεν του άνοιγε να μπει μέσα και η βλαμμένη βγήκε έξω να του το παίξει τσαμπουκάς βγαίνω έξω και του φωνάζω μες τις 2 τη νύχτα "πάτα την καρyawλα να ησυχάσουμε και έρχομαι για σένα τώρα , τώρα παλιόpostα περίμενε μεχρι να φορέσω παπούτσια μαζευτήκατε μέσα και ησύχασαν οι καραγκιόζιδες αυτή όμως τώρα δεν την τσιγκλάω γιατι φαίνεται psycho μη τη βρω κανα βράδυ με κανα κουζινομάχαιρο πάνω απ το προσκεφάλι μου την ώρα που κοιμάμαι να μου τραγουδάει "ηταν ενα μικρό καραβι , ηταν ενα μικρό καράβι , που ηταν α α Αταξιδευτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις