*nenya* Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Τον τυπά που δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους. Πφφφ πολύ μ'έκνεύρισε αλλά συγκρατήθηκα μην του χώσω κανα μπινελίκι κ φάω κι εγώ μαζί του μπαν In other news, τί χαρά τί χαρά τελικά κλείνει λίγες μέρες οι εταιρεία κ θα πάω κι εγώ διακοπές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αυτον στα διδακτορικά; Ρε ειχε τρελο ποτενσιαλ να γινει φοβερος καυγας. Πιο κολλημένα ατομα απο διδακτορες ή υποψηφιους διδακτορες δεν υπάρχουν, ελάχιστες οι εξαιρεσεις. Θα μιλούσαμε για επικό θεμα! 1
*nenya* Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Χαχαχαχ είχες όρεξη εσύ παιδί μου;;;;Κοκκορομαχίες forum edition
Chrisxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Χαχαχαχ είχες όρεξη εσύ παιδί μου;;;; Κοκκορομαχίες forum edition Κανονισε να μπει καποιος αλλος να κανει κώλο το τοπικ αλλιως θα θεωρήσω εσένα υπευθυνη. 1
Liverpool89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 MANOLISVOUNISIOS σοβαρα ε? Εσυ ακομα μπορεις και γραφεις??? Απο χτες επρεπε να σαι κομματια...
spirit)earth)aflame Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 αυτό το μπανάκι στο διδακτορικό ήταν πολύ δροσιστικό. Rejuvenating.
athlios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Εσυ ακομα μπορεις και γραφεις??? Απο χτες επρεπε να σαι κομματια... ΔΕ μπορω να παρω τα ποδια μου αδερφε.
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 πιστεύεται στα βαπίρ? έβλεπα ενα ντοκιμαντέρ τα κανονικά βαπίρ σαν το δράκουλα του μπράχαμ Στόκερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις