athlios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Α ο δικος μας ο αλεκος ειναι ψυκάρα. Εντωμεταξυ ποσο γελοιο που θελουν και λεφτα για να μαζεψουν κατι. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Αυτο με το καλό παιδι το έλεγε και ο παλιατζης που περνουσε κοντα απο το σπίτι μου στη Θεσσ. Είναι όντως τόσο καλά παιδιά ή μας δουλεύουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Πιστεύω πως οφείλεται στο setup που έχουν, τα ηχεία και το μικρόφωνο εννοώ. Δε θα μου έκανε εντύπωση αν πρόκειται για κάτι που περνάει από γενιά σε γενιά όπως μια συνταγή για σπιτικό γλυκό ή η ψήφος. Αυτό και το κάπνισμα από τα 5. Είναι σαν τη συνταγή της κοκα κόλα. Είναι αυτό που ξεχωρίζει τον αυθεντικό απ'τον σκάρτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Εντωμεταξυ ποσο γελοιο που θελουν και λεφτα για να μαζεψουν κατι. Νεκροθάφτες και παλιατζήδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Οκ αλλα οι πρωτοι σε συσκευάζουν . Sent from my iPhone using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Εντωμεταξυ ποσο γελοιο που θελουν και λεφτα για να μαζεψουν κατι. Κι ούτε καν κόβουν απόδειξη. Νεκροθάφτες http://www.slang.gr/lemma/show/opalakias_11480 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Έρθεν ση μαχαλά σ' ο Αλέκος, το ΡΟΖ παιδόπον... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 η απέναντι βάραγε το 8χρονο παιδί τηςαμα κάνεις καταγγελία που πρέπει να την κάνεις ? έχει αποτέλεσμα η να της δώσω χαστούκια να συνέρθει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Χαίρετε. Σκατά στις εφορίες. Δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Έχουμε δυο γραφεία, στο ένα γίνεται της πουτάνας από κόσμο που περιμένει και στο άλλο βαράνε μύγες. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω το χαμόγελο μου με έναν τύπο που πήγαινε από το ένα γραφείο στο άλλο για να φέρει μία γαμημένη φωτοτυπία κάθε 2 λεπτά. Την παλεύουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Χαίρετε. Σκατά στις εφορίες. Δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Έχουμε δυο γραφεία, στο ένα γίνεται της πουτάνας από κόσμο που περιμένει και στο άλλο βαράνε μύγες. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω το χαμόγελο μου με έναν τύπο που πήγαινε από το ένα γραφείο στο άλλο για να φέρει μία γαμημένη φωτοτυπία κάθε 2 λεπτά. Την παλεύουν; οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Σε μας ο αλλος πουλαει καρπουζια και το σολγκαν του ειναι" παρτε καρπουζια κοσμε, σας δινω δυο χρονια εγγυηση" χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Το δικο μας καραγκιοζη δε τον ξεπερναει κανενας! Damn it πρεπει να το ηχογραφησω να το ακουσετε να λυθειτε απο τα γέλια (ή να εκνευριστειτε, εγω αυτο παθαινω). Φρεσκο ψαράκι..Ποιοοοοοοοοος δε πηρε φρεεεεεεεεσκα ψαράαααααααακια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Κι εδώ αγαπητοί αδερφοί βλέπουμε πώς με την βοήθεια του θεού κόβουν στο Άγιον όρος τον άρτον ημών τον επιούσιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Την σπρώχνουν καλά την μπαγκέτα στο Α.Ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Το χω ξαναγράψει, οι παλιατζήδες παίζουν όλοι την ιδια κασσετα επιτηδες. Τον Αλεξανδρο το καλο παιδι τον εχω ακουσει εκτος απο αθηνα σε 3 επαρχιακες πολεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις