Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Σε συνέχεια των αποριών σας και περί των πρώτων φορών, υπάρχει πάντα η πρώτη φορά που είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι; Η τρίτη; Η τέταρτη κοκ; Αν ναι, γιατί η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι για τρίτη φορά, ΔΕΝ είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι για πρώτη φορά;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ναι, γιατί η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι για τρίτη φορά, ΔΕΝ είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι για πρώτη φορά;

Είναι και τα δυο, απλά πάει ανάλογα το σημείο αναφοράς.

Ναι, ναι και ναι. Και φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι για τρίτη φορά είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι για τρίτη φορά, αρκεί να θεωρήσει κανείς το σύστημα του κατι που συμβαίνει ως κλειστό. Αλλιώς θα μπορούσες να βρείς και άλλες πρώτες φορές, ας πούμε την πρώτη στιγμή του, κάτι συνέβη για πρώτη φορά, συνέβη πως δε συνέβη τίποτα.

http://www.youtube.com/watch?v=FrnkLleq83Y&feature=related

ελα ρε

εκλεισε 20 χρονια η ζωνη...

μερες

ρε

αυτοι μας κυνηγανε τωρα

Αγαπητέ κύριε / αγαπητή κυρία,

Έχοντας στη βάση δεδομένων μου το email σας, με βάση παλαιότερη αγγελία της εταιρίας μας Crème de la Crème Human Resources, πήρα το θάρρος της ενόχλησης διότι θα ήθελα να σας προτείνω μία νέα μέθοδο εργασίας/συνεργασίας προκειμένου να αποκτήσετε εισόδημα εργαζόμενος/η με πλήρη ή μερική απασχόληση.

Προσωπικά αποτελώ μέλος του παγκοσμίου δικτύου πωλήσεων μίας μη-φαρμακευτικής εταιρίας ειδών ευεξίας / διατροφής / αδυνατίσματος / καλλυντικών τα προϊόντα της οποίας γνωρίζουν σήμερα παγκοσμίως, όσο και στην Ελλάδα, μεγάλη άνοδο πωλήσεων. Το marketing και οι διαφημίσεις, παρέχονται από την εταιρία. Θα ήθελα να σας προτείνω να εκπαιδευθείτε -χωρίς κόστος- στις μεθόδους πωλήσεων της εταιρίας μας, να αποτελέσετε επίσημο συνεργάτη μας και εν συνεχεία, να κερδίσετε άμεσα χρήματα, μέσω της εμπορίας προϊόντων αμερικάνικης εταιρίας με πολύχρονη παρουσία σε 80 χώρες του κόσμου. Σας ενημερώνω ότι κάθε μέρα, άνθρωποι του δικτύου πωλήσεών μου κερδίζουν νομίμως χρήματα από την εταιρία μας και όσοι από αυτούς επιθυμούν, έχουν την ευκαιρία να σταδιοδρομήσουν μαζί μας. Κάποιοι μάλιστα ιδρύουν έτσι τη δική τους εταιρία χωρίς αρχικό κεφάλαιο και χωρίς να αναλαμβάνουν πρόσθετες υποχρεώσεις απέναντί μας. Σας καλώ να μας βοηθήσετε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Πώς γίνεται αυτό; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου απαντώντας αρχικά σε αυτό το μήνυμα και θα σας απαντήσω λεπτομερώς. Αν δεν ενδιαφέρεστε προσωπικά, παρακαλώ προωθήστε αυτό το μήνυμα είτε σε κάποιον άνεργο που γνωρίζετε είτε σε κάποιον ήδη εργαζόμενο που πιστεύετε ότι επιθυμεί να κερδίσει επιπλέον χρήματα.

Ευχαριστώ για την τιμή της ανάγνωσης.

Δε προλαβα να διαβασω 2η σελιδα και το κλειδωσανε.. :mad: Γιααααιτιιιιιιιι;Πως θα περασω την ωρα μου,τη τυχη μου μεσα ρε;;;

Σταδιαλα κωλοχαλκιδικιωτες..ουτε να οδηγειτε,ουτε να παρκαρετε ξερετε..βόιδιαααα...

ρε

αυτοι μας κυνηγανε τωρα

Αγαπητέ κύριε / αγαπητή κυρία,

Έχοντας στη βάση δεδομένων μου το email σας, με βάση παλαιότερη αγγελία της εταιρίας μας Crème de la Crème Human Resources, πήρα το θάρρος της ενόχλησης διότι θα ήθελα να σας προτείνω μία νέα μέθοδο εργασίας/συνεργασίας προκειμένου να αποκτήσετε εισόδημα εργαζόμενος/η με πλήρη ή μερική απασχόληση.

Προσωπικά αποτελώ μέλος του παγκοσμίου δικτύου πωλήσεων μίας μη-φαρμακευτικής εταιρίας ειδών ευεξίας / διατροφής / αδυνατίσματος / καλλυντικών τα προϊόντα της οποίας γνωρίζουν σήμερα παγκοσμίως, όσο και στην Ελλάδα, μεγάλη άνοδο πωλήσεων. Το marketing και οι διαφημίσεις, παρέχονται από την εταιρία. Θα ήθελα να σας προτείνω να εκπαιδευθείτε -χωρίς κόστος- στις μεθόδους πωλήσεων της εταιρίας μας, να αποτελέσετε επίσημο συνεργάτη μας και εν συνεχεία, να κερδίσετε άμεσα χρήματα, μέσω της εμπορίας προϊόντων αμερικάνικης εταιρίας με πολύχρονη παρουσία σε 80 χώρες του κόσμου. Σας ενημερώνω ότι κάθε μέρα, άνθρωποι του δικτύου πωλήσεών μου κερδίζουν νομίμως χρήματα από την εταιρία μας και όσοι από αυτούς επιθυμούν, έχουν την ευκαιρία να σταδιοδρομήσουν μαζί μας. Κάποιοι μάλιστα ιδρύουν έτσι τη δική τους εταιρία χωρίς αρχικό κεφάλαιο και χωρίς να αναλαμβάνουν πρόσθετες υποχρεώσεις απέναντί μας. Σας καλώ να μας βοηθήσετε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Πώς γίνεται αυτό; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου απαντώντας αρχικά σε αυτό το μήνυμα και θα σας απαντήσω λεπτομερώς. Αν δεν ενδιαφέρεστε προσωπικά, παρακαλώ προωθήστε αυτό το μήνυμα είτε σε κάποιον άνεργο που γνωρίζετε είτε σε κάποιον ήδη εργαζόμενο που πιστεύετε ότι επιθυμεί να κερδίσει επιπλέον χρήματα.

Ευχαριστώ για την τιμή της ανάγνωσης.

http://imgur.com/a/223qF#0

• Like 1

στο υπολοιπο παραληρημα βαριεμαι να απαντησω

τι

να απαντήσεις....

ρε

μινιμαλ

ληστή.....;

βάζω στοίχημα....

οτι και

μόνο που

το είδες

έπαθες κοκομπλόκο....

oh well....

perf_littlePrince.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...