pappous_soulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δε θα υπάρξει δεύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
little loulou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δυναμικό σε βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Έχω πιεί το γάλα μου, γι'αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Σε συνέχεια των αποριών σας και περί των πρώτων φορών, υπάρχει πάντα η πρώτη φορά που είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι; Η τρίτη; Η τέταρτη κοκ; Αν ναι, γιατί η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι για τρίτη φορά, ΔΕΝ είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι για πρώτη φορά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αν ναι, γιατί η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι για τρίτη φορά, ΔΕΝ είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι για πρώτη φορά; Είναι και τα δυο, απλά πάει ανάλογα το σημείο αναφοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ναι, ναι και ναι. Και φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι για τρίτη φορά είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι για τρίτη φορά, αρκεί να θεωρήσει κανείς το σύστημα του κατι που συμβαίνει ως κλειστό. Αλλιώς θα μπορούσες να βρείς και άλλες πρώτες φορές, ας πούμε την πρώτη στιγμή του, κάτι συνέβη για πρώτη φορά, συνέβη πως δε συνέβη τίποτα. http://www.youtube.com/watch?v=FrnkLleq83Y&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ελα ρε εκλεισε 20 χρονια η ζωνη... μερες ρε αυτοι μας κυνηγανε τωρα Αγαπητέ κύριε / αγαπητή κυρία, Έχοντας στη βάση δεδομένων μου το email σας, με βάση παλαιότερη αγγελία της εταιρίας μας Crème de la Crème Human Resources, πήρα το θάρρος της ενόχλησης διότι θα ήθελα να σας προτείνω μία νέα μέθοδο εργασίας/συνεργασίας προκειμένου να αποκτήσετε εισόδημα εργαζόμενος/η με πλήρη ή μερική απασχόληση. Προσωπικά αποτελώ μέλος του παγκοσμίου δικτύου πωλήσεων μίας μη-φαρμακευτικής εταιρίας ειδών ευεξίας / διατροφής / αδυνατίσματος / καλλυντικών τα προϊόντα της οποίας γνωρίζουν σήμερα παγκοσμίως, όσο και στην Ελλάδα, μεγάλη άνοδο πωλήσεων. Το marketing και οι διαφημίσεις, παρέχονται από την εταιρία. Θα ήθελα να σας προτείνω να εκπαιδευθείτε -χωρίς κόστος- στις μεθόδους πωλήσεων της εταιρίας μας, να αποτελέσετε επίσημο συνεργάτη μας και εν συνεχεία, να κερδίσετε άμεσα χρήματα, μέσω της εμπορίας προϊόντων αμερικάνικης εταιρίας με πολύχρονη παρουσία σε 80 χώρες του κόσμου. Σας ενημερώνω ότι κάθε μέρα, άνθρωποι του δικτύου πωλήσεών μου κερδίζουν νομίμως χρήματα από την εταιρία μας και όσοι από αυτούς επιθυμούν, έχουν την ευκαιρία να σταδιοδρομήσουν μαζί μας. Κάποιοι μάλιστα ιδρύουν έτσι τη δική τους εταιρία χωρίς αρχικό κεφάλαιο και χωρίς να αναλαμβάνουν πρόσθετες υποχρεώσεις απέναντί μας. Σας καλώ να μας βοηθήσετε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Πώς γίνεται αυτό; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου απαντώντας αρχικά σε αυτό το μήνυμα και θα σας απαντήσω λεπτομερώς. Αν δεν ενδιαφέρεστε προσωπικά, παρακαλώ προωθήστε αυτό το μήνυμα είτε σε κάποιον άνεργο που γνωρίζετε είτε σε κάποιον ήδη εργαζόμενο που πιστεύετε ότι επιθυμεί να κερδίσει επιπλέον χρήματα. Ευχαριστώ για την τιμή της ανάγνωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 8.00-18.00 σχολη σημερα Προς το παρον 15 λεπτα μαθημα και 4 ωρες ταβλι. Πρωτη μερα μαθηματων. Τεταρτη κλεινουμε παλι. Βρεχει κιολας. Καλημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δε προλαβα να διαβασω 2η σελιδα και το κλειδωσανε.. Γιααααιτιιιιιιιι;Πως θα περασω την ωρα μου,τη τυχη μου μεσα ρε;;; Σταδιαλα κωλοχαλκιδικιωτες..ουτε να οδηγειτε,ουτε να παρκαρετε ξερετε..βόιδιαααα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Να μας παιρνουν τα λεφτα ομως ξερουν.... http://www.youtube.com/watch?v=I83Xrf_0YtE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 το τελευταιο το comment ητανε... XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ποιο? παλι μας αρρωστησες ρε ΑΡΧΟΝΤΑ γαμω την πουτανα μου μεσα βραδιατικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ρε αυτοι μας κυνηγανε τωρα Αγαπητέ κύριε / αγαπητή κυρία, Έχοντας στη βάση δεδομένων μου το email σας, με βάση παλαιότερη αγγελία της εταιρίας μας Crème de la Crème Human Resources, πήρα το θάρρος της ενόχλησης διότι θα ήθελα να σας προτείνω μία νέα μέθοδο εργασίας/συνεργασίας προκειμένου να αποκτήσετε εισόδημα εργαζόμενος/η με πλήρη ή μερική απασχόληση. Προσωπικά αποτελώ μέλος του παγκοσμίου δικτύου πωλήσεων μίας μη-φαρμακευτικής εταιρίας ειδών ευεξίας / διατροφής / αδυνατίσματος / καλλυντικών τα προϊόντα της οποίας γνωρίζουν σήμερα παγκοσμίως, όσο και στην Ελλάδα, μεγάλη άνοδο πωλήσεων. Το marketing και οι διαφημίσεις, παρέχονται από την εταιρία. Θα ήθελα να σας προτείνω να εκπαιδευθείτε -χωρίς κόστος- στις μεθόδους πωλήσεων της εταιρίας μας, να αποτελέσετε επίσημο συνεργάτη μας και εν συνεχεία, να κερδίσετε άμεσα χρήματα, μέσω της εμπορίας προϊόντων αμερικάνικης εταιρίας με πολύχρονη παρουσία σε 80 χώρες του κόσμου. Σας ενημερώνω ότι κάθε μέρα, άνθρωποι του δικτύου πωλήσεών μου κερδίζουν νομίμως χρήματα από την εταιρία μας και όσοι από αυτούς επιθυμούν, έχουν την ευκαιρία να σταδιοδρομήσουν μαζί μας. Κάποιοι μάλιστα ιδρύουν έτσι τη δική τους εταιρία χωρίς αρχικό κεφάλαιο και χωρίς να αναλαμβάνουν πρόσθετες υποχρεώσεις απέναντί μας. Σας καλώ να μας βοηθήσετε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Πώς γίνεται αυτό; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου απαντώντας αρχικά σε αυτό το μήνυμα και θα σας απαντήσω λεπτομερώς. Αν δεν ενδιαφέρεστε προσωπικά, παρακαλώ προωθήστε αυτό το μήνυμα είτε σε κάποιον άνεργο που γνωρίζετε είτε σε κάποιον ήδη εργαζόμενο που πιστεύετε ότι επιθυμεί να κερδίσει επιπλέον χρήματα. Ευχαριστώ για την τιμή της ανάγνωσης. http://imgur.com/a/223qF#0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 στο υπολοιπο παραληρημα βαριεμαι να απαντησω τι να απαντήσεις.... ρε μινιμαλ ληστή.....; βάζω στοίχημα.... οτι και μόνο που το είδες έπαθες κοκομπλόκο.... oh well.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εχει κανεις invite για bitme? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις