athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Άσχετο , αλλά πέραν του rotten παίζει κανα site με σιχαμάρες , πχ πτώματα και τέτχοια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 σιχαμαρες? Εχω ακουσει για το γιουπορ. ααπαπαπαπαπαπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 έεεετσι. Τόσο αξίζει το ακάουντ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 λεφτερμαν : Location@@ γελαω και ρουθουνιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 πότε θα έρθεις να γράψουμε καμιά μπαρμπεκειάδα Τρισάθλιε; Αμμόλοφοι είναι αρκετά ιν για σένα, ή μόνο καλιφάκινθέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Εισαι σιγουρος οτι εχει τοσο κρεας το χωριο εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 έχουν πολλά ζα εκεί πάνου στο Παγγαίο. Να φανταστείς, 6 καλοκαίρια πηγαίνω, και ακόμα δεν τελείωσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Καλο αυτο, τι αλλο καλο παραγει ο τοπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 τι επιθυμεί η καρδούλα σου; Πούτσο, ψωλή, πέος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 μαλακα νταξει δε τα γραφα γω αυτα. επρεπε να μου το χτυπησεις τωρα. κανα ψαρι στα καρβουνα κανα καλαμαρι τηγανιτο ΚΑΝΑΟΥΖΟΡΑΔΕΡΦΕ. *ΥΓ αν θες καπως να μου την φωναζεις , προτιμω γενικα τα ονοματα γενους θηλυκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 μαλακα νταξει δε τα γραφα γω αυτα. επρεπε να μου το χτυπησεις τωρα. κανα ψαρι στα καρβουνα κανα καλαμαρι τηγανιτο ΚΑΝΑΟΥΖΟΡΑΔΕΡΦΕ. από όλα έχει μάνα μου. Ψάρι να θες. Ούζο δεν προτιμάμε, τσιπουράκι "Ο Λέφτερμανν" υπάρχει άφθονο, αλλά αν επιμέ, αγοράζω και κάνα Τσάνταλι για σένα βρε. Αλλά δεν μου έκανες για ψαροφάγος, γι αυτό δεν ανέφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ε κοιτα πως παει. κατατσοχτω γαμας οτι υπαρχει σε κρεας σε ακτινα 3κμ συνοδεια μπυρας. Αφηνεις καμια σαλατα καμια χτυπητη κανα τετοιο και οταν αρχισεις τα τσιπουρα[αφου δεν φτιανεις ουζα] βαρας τα ψαρικα. Κατα τις 2-3 σηκωνεσαι και πας για ποτο. Ας το κανει καποιος κοπι στο φιτνες θρεντ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Για το Παπατζίμ ακούω καλά λόγια . Λέει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ο Μπαμπατζίμ είναι θεός, αυτός και ο Βραρβαγιάννης ο μπλε αξίζουν από ούζο. Είναι και χωριανός μου (ο Μπαμπατζίμ). Μπαμπατζιμόπουλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις