leftermann Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 σταμάτα τα ντους και τα λεφτά που θα σώσεις από το νερό χώστα σε ένα ερκοντήσιο ρε συ Κρις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Σε καμια βδομαδουλα επιστρέφω Θεσ/νικη δεν με συμφέρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 http://www.buzzfeed.com/christinebyrne/signs-you-worked-in-a-restaurant-kitchen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 εγώ ελπίζω να ξαναεπιστρέψω τον Σεπτέμβριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Καλό μήνα και καληνύχτα σας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 μα εδώ είναι ακόμη 31 :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Καλομήνα και καληνύχτα. Αύριο απόδραση στην Αθήνα............................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Θυμηστε μου την επομενη φορά που θα παω θερινό να μη το παιξω γορίλας και να πάρω ένα φουτερακι μαζι μου. Απαυτα για την Ανοιξη, ξες. Sent from my iPhone using Insomnia Που θα μου πειτε και για ζεστη. Sent from my iPhone using Insomnia Επίσης μόλις συνειδητοποίησα πόσο σημαντικά είναι τα γένη. Τι εννοω. ο, η, το. πχ. Ο πούτσος , η ψωλή, το πέος. Ποιο φανταζει πιο μεγάλο ομορφο και υγιές και γιατί; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ο πούτσος φαντάζει στητός, εύρωστος και "'σερνικό" η ψωλή φαντάζει λέξη λατρεμένη για τους φίλους μας τους τοιούτους, (δεν μου έρχεται κάτι άλλο) το πέος φαντάζει μαραμένο, κρυόκωλο, αμήχανο και (αυτό που δεν μπορείς να κάνεις κακάκια; Πες τη λέξη!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Με είπε πούστη! Sent from my iPhone using Insomnia Αυτό εκανε. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Aναμφισβητητα η ψωλη εχει την μεγαλυτερη δυναμικη. Ακους ψωλη και σκεφτεσαι τις λεξεις απαστραπτουσα, μεγαλοπρεπης, καλογυαλισμενη κλπ κλπ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ναι, αλλά με τον πούτσο γεμίζει το στόμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ναι, αλλά με τον πούτσο γεμίζει το στόμα σου. Speak for yourself! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις