firewalker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το 13% στα μαμ δεν θα ισχύει για delivery; Μόνο για το μαγαζί θα είναι; Κάτι έλεγε στον ΑΝΤ1 αλλά δεν το έπιασα όλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό με τους τυφλούς δεν το είχα διαβάσει, το άλλο με τις σχέσεις το είχα αφήσει στην 5-6η σελίδα αλλά μπήκα να δω τι τους είπε ο λουσιφερ. Τον βρήκα επιεική. Τα σπυριά στο κεφάλι έχουν καθόλου gore τουλάχιστον ή ξενέρα κι εκεί; Tπτ ψιλε, κανενα ενδιαφερον. Τους εχεις βαρεσει ο ηλιος στο κεφαλι καποιους δυστυχως... Υπομονη, θα περασει... ΣτΣουηδια http://en.wikipedia.org/wiki/Surstr%C3%B6mming Απο αυτο εχεις δοκιμασει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εβγαλε η κυρια Ντουβλη καινουργια ταινια ε??? Στην Σαντορινη ολο το σκηνικο ...Αυριο μαλλον θα εχει προβολη ταινιας να δω τον ωκεανο με την φαλαινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Λιβερπουλ θελω να βγουμε να πιουμε. Πως θα γίνει. Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Αν εισαι χαλκιδικη ανετα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 γιατι σα τη χαλκιδικη Δ Ε Ν Ε Χ Ε Ι μπρο Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Φωτογραφίες να ποστάρετε παιδιά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εκεί με τον παγκούφιο πόλεμο γέλασα λίγο κι εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 γιατι σα τη χαλκιδικη Δ Ε Ν Ε Χ Ε Ι μπρο Sent from my iPhone using Insomnia Ετσι... Φωτο;; Θα πεσει ο σερβερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 <p>Φωτογραφίες να ποστάρετε παιδιά.</p> θες ε Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 εχω λαλήσει... δεν μπορώ να ανοίξω τα παντζούρια γιατί έχω τα γατιά και εναν ανεμιστήρα που δεν δουλεύει..πιο πολύ πίσω πάει ο αέρας παρά μπροστά...πώς να πάω να την πέσω; θα πεθάνω σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ε βάλτον ανάποδα ντε! Και πάρε ένα μπολ παγάκια και βάλτο από δίπλα να περνάει από πάνω του ο αγέρας και να σκάει δροσερός στ' αυτάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 εχω λαλήσει... δεν μπορώ να ανοίξω τα παντζούρια γιατί έχω τα γατιά και εναν ανεμιστήρα που δεν δουλεύει..πιο πολύ πίσω πάει ο αέρας παρά μπροστά...πώς να πάω να την πέσω; θα πεθάνω σήμερα... Κάνε ό,τι κι εγώ. Κρύο ντουzzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 το σκέφτηκα αυτό αλλά θα τα πιάσουν τα γατιά και θα τα κάνουν μπάλλες και δεν νομίζω οτι θα κοιμηθώ έτσι πάλι.. καταδικασμένη είμαι... δεν παίζει πρέπει να μαζέψω λεφτά για αιρκοντίσιον Κάνε ό,τι κι εγώ. Κρύο ντουzzz. έκανα... και στέγνωσα πάλι... παναπροσπαθήσω καληνυχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Εχω και ερκοντισιο, παμε απτο σπιτι μου; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις